O Bill Gates πιστεύει ότι οι κότες θα «σώσουν» τον κόσμο! (pics)

O Bill Gates πιστεύει ότι οι κότες θα «σώσουν» τον κόσμο! (pics)
Τι θα έκανε ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates αν έπρεπε να ζήσει μόνο με 2 δολάρια τη μέρα; Μάλλον, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα!

Ο Bill Gates μπορεί να διαθέτει αμύθητη περιουσία, ωστόσο ξεχωρίζει κάθε φορά με τις απόψεις του και το φιλανθρωπικό του έργο. Έχει γυρίσει αρκετές χώρες που υποφέρουν από φτώχεια και μάλλον δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για ν΄ απαντήσει στην ερώτηση: «Πως θα μπορούσες να ζήσεις με 2 δολάρια την ημέρα;»

Η απάντηση που ήρθε ήταν απλή και τεκμηριωμένη. Η λύση είναι μία: Οι κότες.

«Η φτώχεια είναι διαφορετική σε κάθε χώρα, ωστόσο μέσα από το φιλανθρωπικό μου έργο, έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει από τις κότες. Έχω μάθει πολλά γύρω από αυτά τα πτηνά. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι αν κάποιος ζει κάτω από δύσκολες συνθήκες μεγάλης φτώχειας καλό είναι να έχει κότες».

Το σκεπτικό του απλό. Ένας ιδιοκτήτης 8-10 κοτών μπορεί να δημιουργήσει κοτέτσι με 40 νεογνά. Αν πουλήσει 5 δολάρια την κάθε κότα μπορεί να βγάλει ακόμα και 1000 δολάρια τον χρόνο. Φυσικά, τα αυγά και το κρέας της είναι θρεπτικά και μπορούν να ζήσουν μία οικογένεια.