Σκότωσε τον πατέρα της, αλλά τον βοήθησε να δει την κόρη του πριν εκτελεστεί

Gazzetta team
Σκότωσε τον πατέρα της, αλλά τον βοήθησε να δει την κόρη του πριν εκτελεστεί
Μπορεί να αφαίρεσε τη ζωή του πατέρα της, ωστόσο εκείνη βοήθησε την κόρη του να τον δει έπειτα από 20 χρόνια πριν εκείνος εκτελεστεί.

Ο 38χρονος Κένεθ Γουίλιαμς, βρισκόταν στη φυλακή σε ισόβια κάθειρξη για φόνο μίας τσιρλίντερ το 1998. Την επόμενη χρονιά δραπέτευσε, σκότωσε την Σεσίλ Μπόρεν, έκλεψε το αυτοκίνητό της και σκότωσε επίσης τον ντελιβερά Μάικλ Γκρινγουντ, πατέρα τριών παιδιών.

Εν έτει 2017, λίγες μέρες πριν την εκτέλεση του Γουίλιαμς, η κόρη του Γκρίνγουντ, Κέιλα, έμαθε ότι η κόρη του φονιά του πατέρα της, που ήταν 5 ετών όταν αυτός μπήκε στη φυλακή, είχε σχεδόν δύο δεκαετίες να δει τον μπαμπά της.

Η Κέιλα λοιπόν, επικοινώνησε με το δικηγόρο και ζήτησε το τηλέφωνο της Τζασμίν. Και μόλις την βρήκαν, μάνα και κόρη έκαναν κάτι αδιανόητο για πολλούς.

Πλήρωσαν τα χρήματα για να πάει η Τζασμίν, να δει τον πατέρα της πριν αυτός εκτελεστεί! Ο ίδιος ο Γουίλιαμς, όταν διάβασε το σχετικό μέιλ, αντίκρισε την κόρη του και φυσικά άκουσε την οικογένεια, την οποία είχε αφήσει χωρίς πατέρα, να του λέει ότι τον συγχωρεί, ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει το μεγαλείο ψυχής που αντιμετώπιζε.

Σε δήλωση που έκανε πριν εκτελεστεί, ένιωσε ευλογημένος που βίωσε κάτι τέτοιο και μάλιστα από τους συγγενείς ενός ανθρώπου, το θάνατο του οποίου είχε προκαλέσει ο ίδιος.

Πηγή: protothema.gr