H Mελέτη τρελάθηκε με τον Χούτο και μετάνιωσε για τον Χανταμπάκη (pics)

Gazzetta team
H Mελέτη τρελάθηκε με τον Χούτο και μετάνιωσε για τον Χανταμπάκη (pics)
Στην χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, είχε συζητηθεί για να εμφανιστεί ο Λάμπρος Χούτος. Αυτό γίνεται και μετά την αποχώρηση κάθε παίκτη από το Survivor. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης δεν βρέθηκε στην εν λόγω εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ωστόσο ανέφερε ότι ο Λάμπρος Χούτος δεν βρέθηκε στην εκπομπή της γιατί θα ταξίδευε στην Ιταλία για να συναντήσει τον γιο του. Τελικά, το παραπάνω αποδείχτηκε ψέμα, καθώς ο ποδοσφαιριστής την ώρα της εκπομπής απολάμβανε τον καφέ του με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Μάλιστα, δεύτερος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την αγάπη μας... #hantampakakia #hantasurvivor #houtos

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για τον καφέ των δύο αντρών από διαδικτυακή της φίλη και όταν αντιλήφθηκε ότι ο Λάμπρος Χούτος δεν ταξίδεψε στην Ιταλία ξέσπασε δημόσια. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έπρεπε ποτέ να τον δικαιολογήσει.

Όλες οι ειδήσεις για το Survivor εδώ

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Στέλιο Χανταμπάκη για τον οποίο είπε: «Δεν έπρεπε ποτέ να κόψω την αρχική συνέντευξη επειδή “δεν ήξερε” ο Χανταμπάκης». Να σας θυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα της εκπομπής της, η Ελεονώρα είχε ως καλεσμένο τον Στέλιο.
meleth
Πηγή: peoplegreece.gr