«Πιστολέρο» το έριξε στις μπαλωθιές στην Ημαθία

Gazzetta team
«Πιστολέρο» το έριξε στις μπαλωθιές στην Ημαθία
Σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη περιοχή στην Ημαθία. Αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τη μάρκα, το χρώμα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του

Έκανε βόλτες με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και πυροβολούσε στον αέρα, ένας “πιστολέρο” που σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη περιοχή στην Ημαθία! Οι τρεις απανωτοί πυροβολισμοί που έριξε χωρίς λόγο, προκάλεσαν αναστάτωση στους κατοίκους που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν συγκρατήσει τη μάρκα, το χρώμα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου κι έτσι οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας απέδωσαν καρπούς, καθώς ο 47χρονος ένοπλος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε το πιστόλι κρότου που κατείχε παράνομα με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα του.

Ακόμη, από το σημείο όπου είχε πυροβολήσει ο δράστης, κατασχέθηκε ένας κάλυκας ως πειστήριο. Ο 47χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του απήγγειλε κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοχρησία, δεν εξήγησε όμως γιατί το έκανε.

Πηγή: protothema.gr