«Πρώτα το χρέος, μετά η εφαρμογή των μέτρων», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Gazzetta team
«Πρώτα το χρέος, μετά η εφαρμογή των μέτρων», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
«Μην περιμένετε εφαρμογή μέτρων πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία που αφορά την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους», επισήμανε ο Βαγγέλης Αποστόλου εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι στο Eurogroup της 22ης Μαΐου θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της τελετής των εγκαινίων του Διεθνούς Εκθεσιακού Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών «Freskon» απόψε στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Αποστόλου τόνισε ότι από την 23η Μαϊου η Ελλάδα θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Στο πρίσμα αυτό, κάλεσε τους Έλληνες του πρωτογενούς τομέα, που έχουν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης, «να είναι μαζί μας. Όλοι μαζί, για τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης του αγροτικού χώρου, που σημαίνει ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση», υπογράμμισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν το κλείσιμο της αξιολόγησης θα σημάνει την επιβολή επιπλέον μέτρων στη χώρα μας, ο κ. Αποστόλου επισήμανε ότι από αυτά που έχουν ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί, τα επιπλέον μέτρα θα έχουν από την άλλη πλευρά αντίμετρα, ενώ επιπλέον «θα έχουμε την προετοιμασία για αντιμετώπιση του μεγάλου θέματος για τη χώρα μας, που αφορά την αντιμετώπιση του χρέους.

«Μην περιμένετε εφαρμογή μέτρων πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία που αφορά την αντιμετώπιση του χρέους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου.