Θρίλερ με την εξαφάνιση 6χρονης παραπληγικής στην Αγία Βαρβάρα

Gazzetta team
Θρίλερ με την εξαφάνιση 6χρονης παραπληγικής στην Αγία Βαρβάρα
Ο πατέρας του κοριτσιού, 61 ετών απόστρατος αστυνομικός δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του ωστόσο δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τους αστυνομικούς του οικείου ΑΤ γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση, ο απόστρατος αστυνομικός, υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε δυσκολία στη μετακίνηση.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις καθώς δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν το γεγονός ότι ο 61χρονος δεν επικοινώνησε αμέσως με την Άμεση Δράση αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της εξαφανισμένης, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση, ωστόσο την επόμενη μέρα άλλαξε την απόφασή του και πήγε το παιδί στο σχολείο παρότι νωρίτερα δεν... έβρισκε την κόρη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο απόστρατος αστυνομικός, έχει κάποια προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κάτι που του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν σηκώθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμη και στις ντουλάπες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.

Η μητέρα της 6χρονης, νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Την σοβαρή υπόθεση ανέλαβαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και επεκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας ίχνη της μικρής. Οι αστυνομικοί ανοίγουν όλους τους κλειστούς χώρους, ντουλάπες, ψυγεία, μπαούλα, ερευνούν ακατοίκητα κτίρια, παιδικές χαρές, πάρκα και πλατείες της περιοχής, ακόμη και κάδους απορριμμάτων!

Προς το παρόν, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ακόμη και απαγωγής, ωστόσο δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Αρμόδιες πηγές, αναφέρουν πως θα ζητήσουν την υπογραφή του πατέρα και της μητέρας του μικρού κοριτσιού, προκειμένου να εκδοθούν εκτεταμένες αναζητήσεις και δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφία, μέσω του Αmbert Αlert Ηellas από το «Χαμόγελο του Παιδιού».



Πηγή: iefimerida.gr