Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Βουλής

Gazzetta team
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Βουλής
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου, με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση.

Νωρίς το πρωί και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πρόεδρο της ΝΔ μετέβη στο γραφείο του προέδρου της βουλής και διαμαρτυρήθηκε για την λειτουργία του κοινοβουλίου.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε και επιστολή στον Νίκο Βούτση στην οποία αναφέρονται όλες οι παρατυπίες που έχουν γίνει και έκανε λόγο για «ευτελισμό» του κοινοβουλίου.

«Ζήτησα από τον Πρόεδρο της Βουλής να θέσει την Κυβέρνηση προ των ευθυνών της και του επισήμανα τη δική του ευθύνη για την προστασία των θεσμών και του κύρους της Βουλής. Επανέφερα, επίσης, την πρόταση Νόμου της Νέας Δημοκρατίας για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, η οποία, εδώ και ένα χρόνο, δεν έχει συζητηθεί. Ζήτησα να γίνει αυτό μέσα στον επόμενο μήνα. Η Κυβέρνηση κάνει κατάχρηση εξουσίας. Περιφρονεί τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής, ενώ παράλληλα επιχειρεί ωμές παρεμβάσεις και στη Δικαιοσύνη. Είμαστε εδώ και είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τους θεσμούς και να μην αφήσουμε τη Δημοκρατία να λιγοστέψει» τόνισε σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ίδιο λόγο είχε επισκεφθεί και πάλι τον πρόεδρο της βουλής τον Ιούνιο του 2016.


Πηγή: thetoc.gr