Ποιος είναι ο Τάχτης; (pic & vid)

Gazzetta team
Ποιος είναι ο Τάχτης; (pic & vid)
Τάχτης, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας! Θέλει να αλλάξει τη δική του ζωή και των φίλων του προς το καλύτερο. Όπως όλοι μας!

Τον Τάχτη υποδύεται ο ηθοποιός Γιάννης Οικονομίδης, που δηλώνει επίσης πως είναι ένας άνθρωπος που ονειρεύεται κι αυτός να κερδίσει το Τζόκερ -όπως πολλοί από εμάς!- ώστε να κάνει και αυτός και οι φίλοι του όσα επιθυμούν.

Στη γνωστή διαφήμιση ο Τάχτης τάζει σε όλους και όταν κερδίζει ξεκινά να μοιράζει πολύ μεγάλα δώρα! Μάλιστα στη νέα διαφήμιση δίνει σε έναν φίλο του που τα έχει ήδη όλα, τα πάντα διπλά, από αυτοκίνητα μέχρι πισίνες! Όπως λέει και ο ίδιος ο Γιάννης: «Οι αντιδράσεις, η έκφραση, μου έβγαιναν φυσικά, είχαν και την πλάκα τους…».

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι τον έχουν αγκαλιάσει στον ρόλο του Τάχτη και μεταξύ σοβαρού και αστείου, κατά καιρούς του έχουν ζητήσει και μερικά... πραγματάκια. Άλλοι ταξίδι, άλλοι αμάξι. Μάλιστα κάποιοι άλλοι ακόμα και έναν… καλό άντρα για σύζυγο!

«Ό,τι θέλεις»! Αυτό απαντούσε πριν γίνει ο Τάχτης της διαφήμισης του Τζόκερ, αυτό απαντά και τώρα!

Αυτή τη στιγμή πάντως σκηνοθετεί και παίζει στην «Joan of mArc», παράσταση που στήθηκε στα πρότυπα του βωβού κινηματογράφου.

Το δημιουργικό πνεύμα του τον οδήγησε το 2003 στην σύσταση μια θεατρικής ομάδας που διασκευάζει γνωστούς μύθους και ταινίες, με οδηγό τον Chaplin και τον Keaton. H ομάδα λέγεται Splish Splash και το ψευδώνυμο του στο θεατρικό χώρο είναι «Johny O».

Η αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς του έχει έρθει τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, με το κοινό τους να είναι φανατικό!

Μπορείς να απολαύσεις τον καταπληκτικό Γιάννη στη νέα διαφήμιση για το Τζόκερ. Και μην ξεχνάς: Πρόσεχε τι τάζεις γιατί παίζει να το πιάσεις!