Δικηγόρος της Lindsay Lohan ο Αλέξης Κούγιας!

Gazzetta team
Δικηγόρος της Lindsay Lohan ο Αλέξης Κούγιας!
Η ηθοποιός, εκφράζει την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχείρησης.

Το κορίτσι των ατελείωτων πάρτι, Lindsey Lohan, πριν μερικούς μήνες απέκτησε το δικό της νυχτερινό μαγαζί, που φέρει το όνομα της στην περιοχή Γκάζι της Αθήνας. Το κλαμπ, άνοιξε τις πόρτες του στις 15/9 και προσέλκυσε μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον αρκετών Αθηναίων.

Πίσω από την επιχειρηματική αυτή κίνηση, είναι και ο Έλληνας επιχειρηματίας, φίλος της ηθοποιού, Ντένις Παπαγεωργίου με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι. Σήμερα, η Lindsay, μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, Αλέξη Κούγια, κάνει γνωστό πως έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του club, τις οποίες θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως. Η ηθοποιός, εκφράζει παράλληλα την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχείρησης, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του δικηγόρου της:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.
Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».




Η Lindsey Lohan και ο Ντένις Παπαγεωργίου στα εγκαίνια του club

Πηγή: protothema.gr