Το νέο σποτάκι των οπαδών του Σώρρα είναι η απόδειξη ότι... μας ψεκάζουν (vid)

Gazzetta team
Το νέο σποτάκι των οπαδών του Σώρρα είναι η απόδειξη ότι... μας ψεκάζουν (vid)
Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι η Συνέλευση της πολυκατοικίας σας είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σε συνέλευση, κάνατε λάθος. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι εκεί έξω κυκλοφορεί και η Ελλήνων Συνέλευσις, που είναι ένα τσικ πιο τρομακτική. Γιατί, όσο τρελοί κι αν είναι οι γείτονές σας, δε νομίζω ότι τους έχετε πιάσει ποτέ να φλερτάρουν τόσο έντονα με την παράνοια.

Για εσάς που ενδεχομένως ζείτε κάτω από κάποια πέτρα να αναφέρω τυπικά ότι πίσω από την Ελλήνων Συνέλευσιν βρίσκεται ο περίφημος Αρτέμης Σώρρας. Ναι, ο κατά φαντασίαν πλούσιος Πατρινός μπάρμπας, που έπεισε (π)ορδές ανόητων συμπολιτών μας ότι θα τους σώσει με τα εκατομμύριά του.

Πόσο ανόητων;

Τόσο:

Με λίγα λόγια:

Εκείνοι που μέχρι πρόσφατα αποτελούσαν το κοινό της Αννίτας Πάνια (αυτό που πήγαινε και στο στούντιο ντε), συνειδητοποίησαν ότι είναι πολλοί. Είναι ανεξάρτητοι. Είναι Έλληνες. Κι επειδή ο Πάνος Καμμένος δεν μοιάζει πια αρκετά παράφρων κι αντισυστημικός, είπαν να συσπειρωθούν γύρω από έναν νέο ηγέτη.

Αν την καλοπαρατηρήσετε, πάντως, η όλη φάση δεν μοιάζει τόσο με ένα ακόμη κίνημα ψεκασμένων. Λίγο η ρητορική, λίγο ο ζήλος, περισσότερο φέρνει σε αίρεση παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Όλα αυτά, βέβαια, ενώ ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από την αστυνομία, έχοντας καταδικαστεί απ’ το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση, ε. Ντάξει, όμως, ποιος νοιάζεται, προφανώς πρόκειται για πολιτική δίωξη.

Τι έγινε, παιδιά;

Κλάσατε μέντες με την πολιτική επανάσταση που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα; Φοβάστε μη χάσετε τα προνόμιά σας; Μην ανατραπεί η νέα τάξη πραγμάτων και ξεβρακωθούν ει πρωδώταις του αίθνους;

Όπως και να ‘χει, να σας ενημερώσω ότι η αλλαγή που έρχεται δεν θα αγγίξει μόνο τον πολιτικό, αλλά και άλλους τομείς.

Το μέλλον δεν έμοιαζε ποτέ πριν τόσο ευοίωνο, η αλήθεια να λέγεται.


Πηγή: thecurlysue.com