19χρονη κατήγγειλε νεαρό ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων

Gazzetta team
19χρονη κατήγγειλε νεαρό ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων
Η καταγγελία στην αστυνομία

Δεκάδες νεαρά κορίτσια έχουν πέσει κατά καιρούς στη φάκα ενός φαινομενικά «άκρως επαγγελματία μάνατζερ» που χειρίζεται εδώ και λίγα χρόνια ιστοσελίδα για το μόντελινγκ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει ο νεαρός ψαρεύει τα θύματά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Espresso φέρνει στη δημοσιότητα το οργανωμένο σχέδιό του όπως το περιέγραψε στο αστυνομικό τμήμα Μενιδίου μια 19χρονη που τον γνώρισε μέσα από το facebook.

Στο πλευρό της 19χρονης βρίσκεται ο σύντροφός της Μπάμπης Μ. ο οποίος προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που έμεναν στο μυαλό της.

«Ήταν η εποχή που είχε ξεκόψει από αυτόν τον τύπο, όμως εκείνος της εκβίαζε με το υλικό που της έλεγε πως είχε βιντεοσκοπήσει, ενώ είχε βρει τα δικά μου στοιχεία και με απειλούσε», αναφέρει.

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν ο μάνατζερ μοντέλων είδε φωτογραφίες της κοπέλας στο facebook.

«Της είπε να πάει στην Καβάλα για ένα fashion show» εξηγεί ο Μπάμπης Μ. και προσθέτει: «Επειδή η κοπέλα μου δεν είχε λεφτά της πρότεινε να τη φιλοξενήσει σε ένα διαμέρισμα».

Εκεί ο νεαρός της ζήτησε να κάνουν σεξ για της φτιάξει δωρεάν ένα book με φωτογραφίες. Επίσης της είπε να κάνει σεξ και με άλλους για να ανέβει επαγγελματικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο νεαρός την πίεζε να κάνει σεξ με τον ίδιο και τον ξάδερφό του, ο οποίος εμφανίζεται να χειρίζεται τα οικονομικά του πρακτορείου μοντέλων. «Την πήγαν στα μπουζούκια, της έδωσαν ένα ποτό που κάτι είχαν ρίξει μέσα, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να ξυπνήσει στο κρεβάτι με αυτόν και τον ξάδελφό του» αναφέρεται στην καταγγελία.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης και οι απειλές με το βίντεο που έχει στην κατοχή του ο μάνατζερ μοντέλων.


Πηγή: newsbeast.gr