Γραφείο Τελετών άφησε πτώμα ηλικιωμένου στο δρόμο, γιατί δεν πληρώθηκε!

Gazzetta team
Γραφείο Τελετών άφησε πτώμα ηλικιωμένου στο δρόμο, γιατί δεν πληρώθηκε!
Απίστευτο περιστατικό στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης! Γραφείο Τελετών άφησε στο δρόμο τυλιγμένο με μία κουβέρτα το σώμα ενός νεκρού ηλικιωμένου.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν το πτώμα ενός ηλικιωμένου που έχασε τη ζωή του το πρωί σε πυρκαγιά, βρισκόταν επί ώρες στην άκρη του δρόμου τυλιγμένο σε σακούλα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 9 το πρωί σε μικρή μονοκατοικία στην οδό Νικοπόλης, στο νόμο 751 και από εκείνη τη στιγμή το πτώμα ήταν εκτεθειμένο στο δρόμο, με κίνδυνο να γίνει βορά στα ζώα καθώς ο εκλιπών φρόντιζε δεκάδες σκυλιά.

Όπως αναφέρει το Ράδιο θεσσαλονίκη, αστυνόμος, που ήταν στο περιστατικό ειδοποίησε γραφείο τελετών για να μεταφέρει το πτώμα στο νεκροτομείο.

Επειδή όμως δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρωθεί, δεν το παρέλαβε.

Τελικά στη μιάμισι το μεσημέρι ειδοποιήθηκε άλλο γραφείο τελετών που δέχθηκε να κάνει την μεταφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΘ ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία σε συγκρότημα που σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οικονομικά ζητήματα ενώ δεν είχε συγγενείς στην Θεσσαλονίκη και τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που τον βρήκε νεκρό το πρωί.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε.

Σύμφωνα με πηγές από το δήμο ζητήθηκε από τότε και η παρέμβαση του εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr