Γυναίκα είναι αλλεργική ακόμα και στον σύζυγό της

Gazzetta team
Γυναίκα είναι αλλεργική ακόμα και στον σύζυγό της
Μία γυναίκα είναι αλλεργική ακόμα και στον άντρα της που παλεύει να ανακατασκευάσει το σπίτι τους, ώστε να καταφέρουν να μείνουν επιτέλους μαζί.

Τον τελευταίο χρόνο, η 29χρονη Τζοχάνα Γουάτκινς από τη Μινεσότα έμενε σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο σε φιλικό της σπίτι. Το δωμάτιο ήταν όλο τυλιγμένο με νάιλον και τα παράθυρα σφραγισμένα, προκειμένου να μην πυροδοτηθεί η αλλεργία της.

Ο σύζυγός της, Σκοτ, έμενε σε δωμάτιο άλλου ορόφου και η μόνη επαφή που είχε με τη γυναίκα του ήταν για να την πηγαίνει στα ραντεβού της με τους γιατρούς ή αν υπήρχε κάποιο επείγον περιστατικό στην υγεία της.

Η Τζοχάνα είναι αλλεργική σχεδόν σε όλα, ακόμα και στον άντρα της. Είναι αλλεργική και στους γονείς της και φαίνεται πως οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους δεν είναι αλλεργική είναι τα τρία αδέλφια της.

Οι γιατροί γνωμάτευσαν σωστά την κατάσταση της υγείας της μόλις το 2015, ενώ είχαν προηγηθεί 30 λάθος διαγνώσεις για την περίπτωσή της.

Όπως προέκυψε, η άτυχη κοπέλα πάσχει από ένα σύνδρομο ενεργοποίησης ιστοκυττάρων, μέσω του οποίου απελευθερώνονται λάθος χημικά στο σώμα της, στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Αποτέλεσμα, η Τζοχάνα παθαίνει συχνά αναφυλαξίες, λιποθυμάει, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού της.

Ο Σκοτ, δάσκαλος δημοτικού στο επάγγελμα, αποφάσισε να ανακαινίσει ριζικά το σπίτι τους, με νέες σωληνώσεις, αποστειρωμένες συσκευές και ιονισμένο περιβάλλον, ώστε να μην έχει αλλεργικές αντιδράσεις μέσα σε αυτό η σύζυγός του. Μέχρι να το ολοκληρώσει, μετά κόπων και βασάνων, οι δυο τους έμεναν σε σπίτι φίλης τους, αλλά σε χωριστά δωμάτια.

Με το που πήγε η Τζοχάνα όμως στο ανακαινισμένο τους σπίτι, λιποθύμησε… Ο Σκοτ είναι τώρα στη διαδικασία τοποθέτησης νέων συσκευών φιλτραρίσματος, ώστε να καταφέρει να μείνει με τη γυναίκα του στο σπίτι τους, υπό σχετικά φυσιολογικές συνθήκες.

Πηγή: topontiki.gr