Ένταση στην εκδίκηση της υπόθεσης Καλλίτση: «Συγγνώμη που ζω»

Gazzetta team
Ένταση στην εκδίκηση της υπόθεσης Καλλίτση: «Συγγνώμη που ζω»
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίθεση με σκοπό τη ληστεία που είχαν δεχθεί στο γκαράζ του σπιτιού τους ο γνωστός κομωτής Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός το βράδυ της 30ής Ιανουαρίου του 2016.

Στο δικαστήριο ανέβηκαν οι τόνοι όταν από την πλευρά των τριών κατηγορουμένων αμφισβητήθηκε η ανθρωποκτόνος πρόθεσή τους, προσπάθεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Καλλίτση, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πυροβολισμους που είχε δεχθεί, που φώναξε: «Συγγνώμη που ζω!».

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή, είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος ο οποίος το βράδυ της επίθεσης βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανιών όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, και οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με τις καταθέσεις από την ανάλυση των στοιχείων αυτών, προέκυψε η θέση και ο ρόλος του κάθε κατηγορουμένου την ημέρα του συμβάντος.