Μέντιουμ συνελήφθη στη Ρόδο για το βιασμό ανήλικης

Gazzetta team
Μέντιουμ συνελήφθη στη Ρόδο για το βιασμό ανήλικης
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 53χρονος Ροδίτης, που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Φυγόποινων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης.

Ο 53χρονος κατηγορείται συγκεκριμένα για τον βιασμό μιας 17χρονης Ροδίτισσας, ενώ έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοιο αδίκημα και για κλοπές.
Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 13η Ιουνίου 2016, όταν η ανήλικη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ότι ο 53χρονος την εξανάγκασε δια της βίας σε εξώγαμη συνουσία, στην οικία του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.
Η ανήλικη φέρεται συγκεκριμένα να είχε γνωρίσει τον 53χρονο μέσω μιας φίλης της και να μετέβαινε συχνά εκεί προκειμένου να της προβλέπει το μέλλον.
Εμφανιζόταν συγκεκριμένα «ειδικός» στο να «ρίχνει τα χαρτιά».
Ο 53χρονος, όπως καταγγέλθηκε, την προσκάλεσε το βράδυ στην οικία του και εκεί αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, η 17χρονη υποστηρίζει, ότι έχασε τις αισθήσεις της. Πιθανολογεί συγκεκριμένα ότι ο 53χρονος είχε ρίξει στο ποτό της κάποια ουσία και όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει το παντελόνι της και βρισκόταν από πάνω της προσπαθώντας να έλθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.
Η 17χρονη διατείνεται ότι προσπάθησε να τον απωθήσει και ότι εκείνος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά η σύλληψή του δεν κατέστη δυνατή.
Ο ίδιος είχε εμπλακεί το 2007 σε μια θλιβερή υπόθεση εξακολουθητικού βιασμού 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της, υπότροπο σε υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.
Ο τελευταίος κατηγορήθηκε συγκεκριμένα ότι της είχε χορηγήσει ναρκωτικά για να την καταστήσει ανήμπορη να αρνηθεί την συμμετοχή της σε όργια με τον καταγγελλόμενο (43 ετών τότε) φίλο του.
Όπως είχε καταγγελθεί, τις νυχτερινές ώρες της 29ης Οκτωβρίου 2007 ο 27χρονος οδήγησε την 15χρονη αδερφή του, στην επί της οδού Bουλγαροκτόνου οικία του 43χρονου. Εκεί αφού κάπνισαν ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, που είχε κατασκευάσει ο τότε 43χρονος, στη συνέχεια ο τελευταίος έδωσε στην 15χρονη κάποιο ναρκωτικό χάπι.
Ο σήμερα 53χρονος δράστης στη συνέχεια έστρωσε στο πάτωμα μία κουβέρτα πάνω στην οποία ξάπλωσαν και οι τρεις, έχοντας στη μέση την 15χρονη.
Οι δύο ενήλικες άρχισαν να θωπεύουν την 15χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια ο αδελφός της της έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της, ενώ ο 50χρονος τους παρακολουθούσε και αυνανιζόταν.
Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο 27χρονος αδελφός της την είχε βιάσει 3 με 4 φορές ακόμη μετά την 24η Οκτωβρίου 2007.
Ο 53χρονος ισχυρίστηκε τότε ότι είδε τον 27χρονο να συνευρίσκεται ερωτικά με την αδελφή του, πλην όμως αρνήθηκε ότι αυτός συμμετείχε.


Πηγή: dimokratiki.gr