Έτσι είναι το συνδρομητικό YouTube TV που κοστίζει 35 δολάρια τον μήνα (pics)

Gazzetta team
Έτσι είναι το συνδρομητικό YouTube TV που κοστίζει 35 δολάρια τον μήνα (pics)
Το «πείραμα» της Google με το μεγαλύτερο site για video στον κόσμο, μόλις ξεκίνησε και δείχνει πολλά υποσχόμενο

Την περασμένη Τετάρτη η Google ξεκίνησε στην Αμερική το YouTube TV, μια υπηρεσία βίντεο και ζωντανής τηλεόρασης κάνοντας έτσι πράξη την ανακοίνωσή της στις αρχές του έτους.

Η νέα αυτή υπηρεσία κοστίζει 35 δολάρια τον μήνα και δίνει τη δυνατότητα με αυτό το ποσό να μπορούν ν ατην χρησιμοποιήσουν μέχρι έξι χρήστες μεσω του ίδιο λογαριασμού.

Ωστόσο, streaming μπορείτε να κάνετε σε μόνο τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Αυτό είναι μια παγίδα.

Μπορείτε επίσης να ένα μήνα δωρεάν δοκιμή και ασφαλώς να ακυρώσετε όποτε θέλετε.

Το YouTube TV περιλαμβάνει περισσότερα από 40 κανάλια. Έχετε επίσης απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης των προγραμμάτων που θέλετε και να τα δείτε όποτε θέλετε χωρίς διαφημίσεις ασφαλώς.

Το YouTube TV είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή που κατεβάσετε για το iPhone ή για το Android κινητό σας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το YouTube TV στην τηλεόραση σας μέσω του Chromecast

Η Home Page είναι πάνω κάτω όπως η Home Page του YouTube. Σου συνιστά να δεις ξανά video που έχεις ήδη δει, καθώς και νέα video που έχουν ανεβεί από τα κανάλια που είσαι συνδρομητής.

Επίσης μπορείς να δεις πολλές ταινίες και σειρές, με έξτρα χρήματα όμως.

Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που λείπουν από το YouTube TV.

Αν και το YouTube TV έχει πάνω από 40 κανάλια, του λείπουν αρκετά «βαριά ονόματα» όπως το CNN, το Discovery και ασφαλώς τα HBO και AMC.

Επίσης για να προσθέσεις το Showtime, που έχει αρκετές σειρές, πρέπει να δώσεις άλλα 11 δολάρια τον μήνα, ενώ αν θες να προσθέσεις το αθλητικό Fox με ποδόσφαιρό και μπάσκετ, πρέπει να δώσεις ακόμα 15 δολάρια!

Όπως καταλαβαίνετε, η Google έχει ακόμα πολύ δρόμο με το YouTube TV. Όταν για να παρακολουθήσεις μερικές αξιοπρεπείς σειρές και ταινίες καθώς και κάποια αθλητικά γεγονότα από το κινητό σου, καλείσαι να καταβάλεις περίπου 60 δολάρια το μήνα, είναι ένα έξοδο που ελάχιστοι θα βάλουν τον προϋπολογισμό τους.

Αλλά Google είναι αυτή, θα την... βρει την άκρη.