Αλβάρο Νέτο: Απάτησα την Αθηνά γιατί δεν ήθελε να κάνουμε σεξ

Gazzetta team
Αλβάρο Νέτο: Απάτησα την Αθηνά γιατί δεν ήθελε να κάνουμε σεξ
Η πλευρά του Βραζιλιάνου θα καταθέσει επίσης στο δικαστήριο πως η Αθηνά Ωνάση έχει ψυχολογικά προβλήματα

Ο «πόλεμος» του πρώην ζευγαριού δεν έχει τέλος, καθώς Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και Αθηνά Ωνάση ετοιμάζουν τα... όπλα τους για το δικαστήριο. Τα Μέσα, στο τόπο καταγωγής του Αλβάρο, τη Βραζιλία, ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες με το πολύκροτο διαζύγιο και οι αποκαλύψεις που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας κεντρίζουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Αλβάρο θα έχει σύμμαχό του στο επερχόμενο δικαστήριο γνωστή ψυχίατρο της Βραζιλίας η οποία θα καταθέσει πως η Αθηνά Ωνάση έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα θα καταθέσει πως πάσχει από μανιοκατάθλιψη και πως δεν ήταν συνεπής στα συζυγικά της καθήκοντα.

Με απλά λόγια, η πλευρά του Βραζιλιάνου θα ισχυριστεί πως η Αθηνά είχε περίεργη συμπεριφορά μέσα στο γάμο, δεν ήθελε να κάνει σεξ με τον σύζυγό της και συνεπώς αυτό τον οδήγησε στο να την απατήσει! «Ο Αλβάρο έκανε πολλές υποχωρήσεις στη ζωή του και την καριέρα του για να βρίσκεται στο πλευρό της Αθηνάς, θα κάνει τα πάντα για να πάρει όλα όσα του ανήκουν» δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα άτομο από την πλευρά του Αλβάρο.

Επίσης τα Μέσα αναφέρουν για ακόμη μία φορά, πως ο Αλβάρο εκτός από το άλογό του θα διεκδικήσει στο δικαστήριο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη όλο αυτό τον καιρό ως πρωταθλητής ιππέας.

Μέχρι στιγμής η πλευρά της Αθηνάς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της και δεν έχει απαντήσει στα δημοσιεύματα.

Πηγή: protothema.gr