Να μετακομίσει γιατί... κοστίζει, ζητούν οι Αμερικανοί από τη Μελάνια Τραμπ

Gazzetta team
Να μετακομίσει γιατί... κοστίζει, ζητούν οι Αμερικανοί από τη Μελάνια Τραμπ
Η σύζυγος του αμερικανού προέδρου εξακολουθεί να ζει στην Νέα Υόρκη με τον γιο τους, γεγονός που σημαίνει ότι εκατομμύρια δολάρια διατίθενται επιπλέον για την ασφάλειά τους

Οι Αμερικανοί ζητούν από τη Μελάνια να πάει στο πλευρό του συζύγου της στην Ουάσινγκτον και να αφήσει τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Είναι ασυνήθιστο για μία "Πρώτη Κυρία" να ζει μακριά από τον Λευκό Οίκο.

Όμως, η Μελάνια είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η ίδια όπως και ο σύζυγός της έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν να μένουν χωριστά ο ένας στον Λευκό Οίκο και η άλλη στη Νέα Υόρκη. Η Μελάνια αποφάσισε να μείνει μακριά από τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ μέχρι να τελειώσει ο μονάκριβος γιος τους Μπάρον την φετινή σχολική χρονιά.

Μπορεί η πανέμορφη Σλοβένα να αποφάσισε να μείνει στον Πύργο του Τραμπ, αλλά οι Αμερικανοί έχουν άλλοι γνώμη . Η ασφάλεια του Πύργου Τραμπ φέρεται να έχει κοστίσει στους Αμερικανούς φορολογούμενους από τον περασμένο Ιανουάριο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 22,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Για το λόγο αυτό, σε ηλεκτρονική τους αίτηση, πάνω από 245 χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες καλούν την τρίτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ να μετακομίσει άμεσα στο Λευκό Οίκο και να είναι στο πλευρό του συζύγου της , όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο "NTV".


Πηγή: protothema.gr