Αυτό είναι το Samsung Galaxy S8 (pics & vid)

Gazzetta team
Αυτό είναι το Samsung Galaxy S8 (pics & vid)
To Galaxy S8 παρουσιάστηκε επίσημα πλέον από την Samsung και όπως όλα δείχνουν είναι ένα smartphone που θα θέσει νέα δεδομένα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο Galaxy S8 είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα 5,8 και 6,2 ιντσών, με οθόνη χωρίς όρια (“Infinity”) και δίχως περιθώρια.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8MP με F1.7 Smart autofocus, ενώ η οπίσθια κάμερα είναι στα 12MP με F1.7 Dual Pixel για καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Επίσης, το S8 διαθέτει το πρώτο 10nm chip της αγοράς, για καλύτερη απόδοση, ενώ διαθετεί gigabit LTE και gigabite Wi-Fi με υποστήριξη έως και 1 Gbps για ταχύτερο κατέβασμα αρχείων.

Επιπλέον, το S8 θα έχει και όλες τις λειτουργίες της σειράς Galaxy όπως πιστοποίηση IP68 (για ανθεκτικότητα στο νερό), υποστήριξη MicroSD έως και 256GB, οθόνη Always-on και δυνατότητες γρήγορης και ασύρματης φόρτισης.

Το S8 θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για την αγορά της Ευρώπης, ενώ από τις 30 Μαρτίου ξεκινούν οι προ-παραγγελίες που θα διαρκέσουν έως και τις 18 Απριλίου.

Τέλος, το νέο smartphone της εταιρεία θα διατεθεί σε μια αρκετά πλούσια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Midnight Black, Orchid Gray και Arctic Silver. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το S8 μέσω του παρακάτω video.

Πηγή: enternity.gr