Ο ασταμάτητος πορνοστάρ με τις 1.839 ταινίες (pics)

Gazzetta team
Ο ασταμάτητος πορνοστάρ με τις 1.839 ταινίες (pics)
Η πορεία από τα θεατρικά στο σχολείο μέχρι το ποδόσφαιρο και τον κόσμο των ερωτικών ταινιών.

Μια μεγάλη καριέρα ξεκινάει όταν μια άλλη τελειώνει... Και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του πορνοστάρ Evan Stone.

Όλα ξεκίνησαν το 1982 όταν ο Stone ήταν πρωτοετής στο Western Michigan University και έτοιμος να δείξει τα ακαδημαϊκά και αθλητικά του προσόντα που ήδη είχαν ξεδιπλωθεί από το σχολείο.

Σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, ήταν καλός, πολύ καλός. Η αθλητική του καριέρα ωστόσο τερματίστηκε πρόωρα έπειτα από ρήξη χιαστών με τον γιατρό να του ανακοινώνει «γιε μου, μέχρι εδώ ήταν το ποδόσφαιρο για σένα...».

Τότε άλλαξε καριέρα. Μόνο ελάχιστοι, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, έχουν καταφέρει να κάνουν μια πολυετή και πετυχημένη καριέρα στο πορνό- ο Stone είναι ένας από αυτούς. Σύμφωνα με στοιχεία, ο 52χρονος σήμερα άντρας έχει συμμετάσχει σε 1.839 ταινίες ενηλίκων δηλαδή όπως υπολόγισε ο βρετανός δημοσιογράφος Jon Millward, αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει σεξ με τουλάχιστον χίλιες διαφορετικές γυναίκες στην οθόνη.

evan2

Η 20ετή καριέρα του μπήκε από VHS, σε DVD και τώρα στο διαδίκτυο και σε ειδικές ιστοσελίδες. Ίσως κάποιοι θαυμαστές του να τον έχουν δει πρόσφατα να μιμείται τον Τραμπ σε κάποιες πορνό-παρωδίες...

Μεγάλωσε σε ράντζο, ίππευε άλογα, επιδιόρθωνε φράχτες, έκανε βόλτες με το τρακτέρ

Ο Stone γεννήθηκε το 1964 στη μικρή πόλη Carrollton του Τέξας.

Μεγάλωσε σε ράντζο, ίππευε άλογα, επιδιόρθωνε φράχτες, έκανε βόλτες με το τρακτέρ και στα 10 ένας δάσκαλος τον πρότεινε για ένα θεατρικό ρόλο -εκεί ανακάλυψε το πάθος του για την υποκριτική. Έκτοτε, συμμετείχε ενεργά στα θεατρικά σχολικά δρώμενα μέχρι που ανακάλυψε μια άλλη του μεγάλη αγάπη, το ποδόσφαιρο. Κατάφερε και κέρδισε υποτροφία για να παίξει στην ομάδα του πανεπιστημίου όπου έγινε δεκτός, αν και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες του ήταν να εργαστεί σε κάποιο σφαγείο στο Τέξας. Μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, έπεσε σε κατάθλιψη, δε θέλει να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη, κατάσταση από την οποία τον έβγαλε η αδελφή του.

evan6

«Πώς κάποιος μπαίνει στη βιομηχανία του πορνό», ρωτά ο Stone- ρητορική ερώτηση. Κάθεται πίσω από το γραφείο σε ένα από τα στούντιο, σε στιλ μπανγκαλόουζ, στο Burbank του Λος Άντζελες. Είναι γεμάτο υπολογιστές και ένα σωρό μηχανήματα. Εδώ είναι ο χώρος εργασίας του- το στούντιο είναι ένα από τα δέκα που στεγάζονται σε αυτό το συγκρότημα κτιρίων: ο Stone κατέχει τα εννέα.

Η ιστορία του πώς εισέβαλε στις ταινίες ενηλίκων- στην οποία βάζει τον τίτλο 'καρμική ιστορία'- ξεκινά αμέσως μετά την αφύπνιση που του έγινε από την αδελφή του. Ένα βράδυ, έτσι πάνω στην παρόρμηση, πέρασε οντισιόν σε ένα στριπ κλαμπ για να χορέψει σε μια βραδιά ερασιτεχνών.

Έχοντας αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν έδωσε όλο του το «είναι» για να κερδίσει.Αν και δε τα κατάφερε, ο ενθουσιασμός του σε συνδυασμό με την αρκετά καλή εμφάνιση τράβηξε το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη. Έπειτα από μερικά χρόνια, άνοιξε το δικό του μαγαζί και 10 χρόνια μετά την οντισιόν δέχτηκε μια προσφορά από ένα στριπ κλαμπ για γυναίκες στο Λος Άντζελες. Στο κλαμπ, εμφανίστηκαν και οι υπεύθυνοι μιας εταιρείας πορνό αναζητώντας νέα ταλέντα, γυναίκες και άντρες.

evan4

Στην οντισιόν για κάποιο ρόλο σε ροζ ταινία, ο Stone θυμήθηκε τα όσα μαθήματα είχε κάνει στις σχολικές παραστάσεις. «Πάντα υποστηρίζει τον ήρωα, τον χαρακτήρα σε κάθε ταινία, κάτι που πολλοί δε κάνουν», είχε πει μια από τις συμπρωταγωνίστριές του, η Kimberly Kane. Ο ενθουσιασμός του έκανε αίσθηση από τη πρώτη κιόλας ερωτική σκηνή. Δε θυμάται να τον κυρίευε ο φόβος- κάθε άλλο, η αδρεναλίνη ότι θα έκανε σεξ με τόσα κορίτσια χτύπησε κόκκινο...

Το ένα έφερε το άλλο και ο Stone κατάφερε και έγινε ο δεύτερος πιο διάσημος πορνοστάρ στον κόσμο, τη πρώτη θέση τη κατέχει ο φίλος του Ron Jeremy, με άπειρα βραβεία.

Πηγή: newsbeast.gr