«Πολύ σοβαρή» η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

Gazzetta team
«Πολύ σοβαρή» η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη
Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, δίνοντας γενναία μάχη για τη ζωή του.

Έχοντας στο πλευρό του τους οικείους του και ελάχιστους φίλους, ο 66χρονος δημοφιλής ηθοποιός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πολύ δύσκολη κατάσταση της υγείας του, με σθένος και υπομονή.

Οι εκτεταμένες σκιές που εντοπίστηκαν μέσω των απεικονιστικών εξετάσεων από τους γιατρούς στον θώρακα του αγαπητού κωμικού δεν άφησαν ευρύ περιθώριο αντίδρασης στους επιστήμονες. Οι γιατροί του ογκολογικού νοσοκομείου κάνουν ό,τι είναι δυνατόν από θεραπευτικής άποψης ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του, ωστόσο χαρακτηρίζουν πολύ σοβαρή την κατάστασή του.

Ο οργανισμός του ήταν επιβαρυμένος και εξασθενημένος καθώς βρισκόταν σε περιοδεία ανά τη χώρα και όπως προέκυψε εκ των υστέρων από τις μαρτυρίες των συναδέλφων του υπήρχαν αρκετά προειδοποιητικά σημάδια.

Φαίνεται όμως ότι ο ίδιος τα είχε αγνοήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο μήνα κι ενώ βρισκόταν με τον θίασο της επιθέώρησης «Ολοι μαζί... τη φάγαμε», στην Πτολεμαΐδα, αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έκανε έντονη ρινορραγία. Οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης που τον εξέτασαν τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν.

Το 2011 ο ηθοποιός είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο με παράλυση της δεξιάς πλευράς του, αλλά η υγεία του είχε επανέλθει.

Πηγή: protothema.gr