Μάχη για την ζωή του δίνει ο Στάθης Ψάλτης

Gazzetta team
Μάχη για την ζωή του δίνει ο Στάθης Ψάλτης
Ο δημοφιλής κωμικός νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας - «Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής», περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον

Όλα δείχνουν ότι δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του... Ο δημοφιλής κωμικός νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, τον Στάθη Ψάλτη έχουν έχουν ήδη επισκεφτεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του - ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας - για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά. Ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα - τώρα μιλάνε για πολύ «σοβαρή κατάσταση».

«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής», περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: «Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.

Ολα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί... τη φάγαμε», στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στην περιφέρεια.

Εκεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο. «Ετρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής...» είπε πηγή από τον θίασο και πρόσθεσε: «Οι γιατροί τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία που έκανε και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν».

Μετά το εν λόγω περιστατικό ο θίασος είχε προγραμματίσει ακόμη μια παράσταση στα Ιωάννινα, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε. Η περιπέτεια του Στάθη σε συνδυασμό με την κακοκαιρία που επικρατούσε εκείνη την εποχή ανέβαλε την ανέβαλε γι' αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Επρόκειτο, μάλιστα, μέσα στην Άνοιξη να προστεθούν και κάποιοι επιπλέον σταθμοί στην περιοδεία τους, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση γι' αυτό.

Μετά το εγκεφαλικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάθης Ψάλτης απασχολεί τη δημοσιότητα με θέμα που αφορά την υγεία του. Το 2011 ο αγαπημένος πρωταγωνιστής είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο με παράλυση της δεξιάς πλευράς του και για το γεγονός αυτό μίλησε αργότερα ο ίδιος, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αρχικά δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημά του: «Πήγα σε μια άγνωστη κλινική και είχα δώσει ρητή εντολή να μη μάθει κανείς τίποτα. Ημουν σχεδόν παράλυτος. Ο θεράπων ιατρός μου έκανε τα πάντα προκειμένου να αρχίσω και πάλι να κινούμαι, μέχρι που περπάτησα. Ευτυχώς το ξεπέρασα...» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr