Ο Johnny Rotten των Sex Pistols είναι υπέρ του Τραμπ!

Gazzetta team
Ο Johnny Rotten των Sex Pistols είναι υπέρ του Τραμπ!
Χαρακτήρισε τον ακροδεξιό Νάιτζελ Φάρατζ «φανταστικό», και πιθανολόγησε ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να ήταν φίλος του. Αλλά αυτά ήταν τα πιο light που είπε...

Απομυθοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει τη δήλωση του θρύλου της punk και μουσικού συμβόλου Johnny Rotten. Ο άνθρωπος που τραγούδησε το Anarchy in the UK απεδείχθη όχι μόνο υποστηρικτής του Brexit αλλά και του Νάιτζελ Φάρατζ και του Ντοναλντ Τραμπ.

Ο Johnny Rotten
Ο Johnny Rotten

«Υπάρχουν πολλά, πολλά προβλήματα μ' εκείνον ως άνθρωπο, αλλά δεν είναι αυτό (ρατσιστής) και μπορεί να υπάρξει κάτι καλό απ' αυτή την κατάσταση διότι τρομοκρατεί τους πολιτικούς».

Κάπως έτσι ο Rotten, υποστήριξε δημοσίως τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή του ITV «Good Morning Britain» αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Τολμώ να πω (ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να ήταν) πιθανός φίλος».

Οι Sex Pistols σε παλαιότερη φωτογραφία
Οι Sex Pistols σε παλαιότερη φωτογραφία

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κατέληξε: «Κάποιος δημοσιοογράφος κάποτε μου είπε "Είναι (ο Τραμπ) το "πολιτικό" Πιστόλι του σεξ; Με κάποιο τρόπο (θα μπορούσε να είναι)...», συμπλήρωσε ο Johnny Rotten, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι John Lydon.

Ο ίδιος, τέλος, υποστήριξε την επιλογή του Brexit, ενώ χαρακτήρισε τον ακροδεξιό Νάιτζελ Φάρατζ του UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου) «φανταστικό».

Πηγή: thetoc.gr