23χρονη κάλεσε κλειδαρά για να… διαρρήξει σπίτι!

Gazzetta team
23χρονη κάλεσε κλειδαρά για να… διαρρήξει σπίτι!
Της άνοιξε την πόρτα, πληρώθηκε και έφυγε - Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, η δράστιδα εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες

Ούτε καν φαντάστηκε ένας κλειδαράς ότι η νεαρή και όμορφη κοπέλα που τον κάλεσε ζητώντας του βοήθεια γιατί είχε κλειστεί έξω από το σπίτι της στην πόλη της Μυτιλήνης δεν ήταν η… ιδιοκτήτρια! Έτσι, της άνοιξε την πόρτα, πληρώθηκε και έφυγε.

Η πονηρή νεαρή είχε δει τον 67χρονο πραγματικό ιδιοκτήτη να φεύγει και έδρασε αστραπιαία, ξέροντας ότι είχε στην κατοχή του αρκετό χρήμα και τιμαλφή. Μόλις άνοιξε ο κλειδαράς, μπήκε στο σπίτι, έψαξε όλα τα δωμάτια και άρπαξε μετρητά και πλήθος από κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 27.000 ευρώ!

Η δράστιδα έσπευσε να εξαφανιστεί με την πλούσια λεία της, πριν επιστρέψει ο 67χρονος ο οποίος έπαθε σοκ όταν είδε ότι έλειπαν τα πάντα. Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που, βλέποντας ότι δεν είχε γίνει διάρρηξη, αναζήτησαν τους κλειθροποιούς της πόλης. Τελικά βρήκαν αυτόν που χρησιμοποίησε η νεαρή, ο οποίος έδωσε την περιγραφή της και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, η δράστιδα εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια 23χρονη Ελληνίδα στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον 67χρονο. Σε βάρος της νεαρής οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά το ενδεχόμενο να έχει ξαφρίσει και άλλα σπίτια.


Πηγή: protothema.gr