Ο διάλογος της Μέρκελ με την σύζυγο του Τσίπρα

Gazzetta team
Ο διάλογος της Μέρκελ με την σύζυγο του Τσίπρα
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας σύστησε την σύζυγό του στην Μέρκελ η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτική μαζί της και της έκανε και τα παράπονά της.

Κι όμως, Ανγκελα Μέρκελ και Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είχαν γνωρισθεί ποτέ. Αυτό, έγινε στο δείπνο των ευρωπαίων ηγετών στην Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το Έθνος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας σύστησε την σύζυγό του στην Μέρκελ η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτική μαζί της και της έκανε και τα παράπονά της.

«Ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω», είπε η Μέρκελ στην Μπέτυ Μπαζιάνα κοιτάζοντας με νόημα προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα. Και δεν έμεινε εκεί.

Η Μέρκελ της είπε το μεγάλο της παράπονο: «Ξέρεις, ο Αλέξης δεν με έχει καλέσει ποτέ στην Ελλάδα», της είπε με την σύζυγο του κ. Τσίπρα να της λέει ότι ιδιωτικά είναι ευπρόσδεκτη να έρθει ανα πάσα στιγμή. Όσο για την επίσημη πρόσκληση αστειεύτηκε ότι θα φροντίσει η ίδια να της την στείλει όταν όμως ολοκληρωθεί το... πρόγραμμα.

Η εμφάνιση του πρωθυπουργικού ζεύγους στο δείπνο των ηγετών το Σάββατο στη Ρώμη.
Η εμφάνιση του πρωθυπουργικού ζεύγους στο δείπνο των ηγετών το Σάββατο στη Ρώμη.


Πηγή: thetoc.gr