Το εντεχνοψεκασμένο τραγούδι οπαδού του Αρτέμη Σώρρα... γιατρεύει το κυριακάτικο χανγκοβερ (pics & vid)

Gazzetta team
Το εντεχνοψεκασμένο τραγούδι οπαδού του Αρτέμη Σώρρα... γιατρεύει το κυριακάτικο χανγκοβερ (pics & vid)
Το εναλλακτικό Ελλάνιο Star Academy είναι εδώ και είναι ακριβώς τόσο καλό όσο το περιμέναμε

Παρότι τα νέα στο μέτωπο των ελλήνων οπαδών του καταπιστευματία πολυτρισεκατομμυριούχου και διαπλανητικού ολύμπιου συνέλληνα μας Αρτέμη Σώρρα δείχνουν να μην είναι αισιόδοξα, λόγω κυρίως του ότι σε μια βδομάδα ο ίδιος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση για απάτη και η Τράπεζα της Ελλάδος διακήρυξε ότι δεν έχει φράγκο, το ηθικό παραμένει ακμαίο.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα βίντεο που αναρτούνται στον τηλεοπτικό διαύλο των οπαδών του δέκατου τρίτου ολύμπιου θεού που τιτλοφορείται με τον ελληνοπρεπή τίτλο Sorras TV.

Στο εν λόγω τσανελ διάφοροι φανς του Αρτέμη παίρνουν το λόγο μπροστά στην κάμερα και λένε τον πόνο τους, τραγουδούν, ψέλνουν ή φιλοσοφούν, σε μια μορφή νέας αρχαιοελληνικής εκκλησίας του δήμου ή έστω άσυλου φρενοβλαβών του 19ου αιώνα.

Ανάμεσα σε αυτούς: έλληνες πατριώτες, προσφέρουν ασφάλεια σε όλους μας γιατί φαίνεται ότι ξέρουν σε τι χρησιμεύει μια στολή παραλλαγής:

Η πρόεδρος του συλλόγου απευθείας απογόνων της θεάς αφροδίτης:

Εμείς, όταν σκάνε τα μουντού:

Και αυτή εδώ η κυρία που τραγουδά τον «Ύμνο της Συνένωσης» προσφέροντας μια έντεχνη, λαϊκή και ελλάνια νότα στην όλη φάση:

Πηγή: luben.tv