Φωτήλας: Με τη Νέα Δημοκρατία τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα

Gazzetta team
Φωτήλας: Με τη Νέα Δημοκρατία τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα
«Δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη», υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής του «Ποταμιού»

Θα πάρει μέτρα μία πιθανή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας; Θα πάρει «αλλά θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες». Και αν οι δανειστές δεν υποχωρήσουν στις αξιώσεις τους απέναντι στη χώρας μας; Αν οι ξένοι μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, «αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και νυν της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε το στίγμα για τις πολιτικές που θα ακολουθήσει το κόμμα της Πειραιώς.

«Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτήλας, και πρόσθεσε: «αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».

Πηγή: protothema.gr