Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από παμπ

Gazzetta team
Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από παμπ
Τρεις τραυματίες - Δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Μνήμες από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα ξύπνησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ισλινγκτον του Λονδίνου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στο εξωτερικό μιας παμπ που οι πολίτες περίμεναν για να μπουν μέσα στο μαγαζί. Εκπληκτοι όσοι ήταν εκεί είδαν ένα αυτοκίνητο να έρχεται κάτω πάνω με αποτέλεσμα να τραυματίζει τρία άτομα.

Αμέσως, ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν στο σημείο σταματώντας λίγα μέτρα μακρυά. Στη συνέχεθια εξήλθαν από το όχημα και το έβαλαν στα πόδια προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη ωστόσο χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες προκειμένου να συλληφθούν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, το αυτοκίνητο υπολογίζεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα 50 χλμ/ώρα ενώ στην ουρά περίμεναν πάνω από 20 άτομα.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, ενώ ένα δεύτερο βρέθηκε εξωτερικά του αυτοκινήτου στο σημείο που οι δύο ύποπτοι το εγκατέλειψαν, έτσι πιθανολογείται πως ίσως να έπεσε του ενός εκ των δύο συλληφθέντων.

Να σημειωθεί, πως η αστυνομία με ανακοίνωσή της δήλωσε πως δεν θεωρεί το συμβάν τρομοκρατικό.


Πηγή: protothema.gr