Ο λόγος που όλοι στον Άγιο Δομίνικο θέλουν να διώξουν τον Αγγελόπουλο (pics)

Gazzetta team
Ο λόγος που όλοι στον Άγιο Δομίνικο θέλουν να διώξουν τον Αγγελόπουλο (pics)
Από ότι φαίνεται οι «Διάσημοι» θα κάνουν τα πάντα για να φύγει ο Ντάνος από την ομάδα τους και ο λόγος ίσως είναι αυτός

Η Σόφι Πασχάλη ήταν τελικά ο δεύτερος παίχτης από τους διάσημους που μπαίνει στο αεροπλάνο και γυρίζει στο Hollywood στην Ελλάδα καθώς όπως αποδείχθηκε, οι γυναίκες ψήφισαν με... συναίσθημα και κράτησαν μέσα στο Survivor τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Η συμπαντική ενέργεια ήθελε την δασκάλα της yoga όπως όλα δείχνουν πίσω στην χώρα μας, οπότε οι τηλεθεατές δεν της χάλασαν το χατίρι. *της συμπαντικής ενέργειας.

Η Σόφι είχε ένα ξέσπασμα χθες στο συμβούλιο του νησιού και σαν άλλος πολιτικός σε πάνελ του Αυτιά, χρησιμοποίησε σε 3 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου περίπου 3500 λέξεις και ΔΕΝ είπε τίποτα ουσιαστικό.

Αυτό όμως που όλοι είδαμε είναι ότι όλοι οι διάσημοι εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα, είναι κατά του Αγγελόπουλου!

Ωραίο παρεάκι για διακοπές δεν νομίζετε;

Στα σοβαρά τώρα όμως.

Σήμερα το πρωί αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο λόγος που οι υπόλοιποι παίχτες του παιχνιδιού θέλουν να διώξουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ποιος είναι;

Ότι δίνει ΜΟΝΟ 4,00 για να κερδίσει το Survivor!!

Είναι απίστευτο αν αναλογιστεί κανείς το πόσο τον αγαπάνε όλοι στην Ελλάδα οι γυναίκες και το πόσο καλός είναι στα αγωνίσματα, αν βέβαια δεν παίζει με τον Ορέστη Τσανγκ που τον έχει 4-1!

4,00 δίνει και ο Μάριος Ιωαννίδης, ξεκάθαρο φαβορί και αυτός αφού καταφέρνει και εμπνέει τους συμπαίχτες του, που μόνο και μόνο για να γλιτώσουν την γκρίνια του, δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν τις δοκιμασίες.

Επικός μάνατζερ ράγκμπι δίνει πλέον ένα υπέροχο 7,00 για να είναι ο νικητής του παιχνιδιού καθώς μετά και την χθεσινή του επίδοση ως οδηγός των τυφλών συμπαικτών του κέρδισε την συμπάθεια και τον θαυμασμό όλων μας με την εμφάνισή του!

Στο αρκετά καλό 11,00 απόδοση είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης να καταφέρει επιτέλους να διώξει τον Ντάνο να κερδίσει το Survivor και αποτελεί καλό bet μεταξύ μας.

Στο φοβερό 15,00 μας περιμένει η Ειρήνη Κολιδά που είναι για τους άντρες το αντίστοιχο του Ντάνου, αν με πιάνετε τι εννοώ!

Ο αθόρυβος Μπο και το 19,00 του είναι ένα πολύ καλό στήριγμα καθώς είναι αρκετά πιθανό να τελειώσει το παιχνίδι, να το πάρει ο ράπερ συνθέτης μουσικός Μπο και κανείς μας να μην καταλάβει ότι ήταν στο παιχνίδι.

21,00 δίνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου απόδοση που είναι super αν βέβαια δεν εξαϋλωθεί από την πείνα.

Στην ίδια απόδοση (21,00) βρίσκουμε και τον πρώην μισθοφόρο που τώρα που σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν οι κλίκες παίχτες δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν καλό παίχτη.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη με το 23,00 της δείχνει ικανή να φτάσει μακριά στο Survivor. Μόνο της εμποδιο είναι να καταφέρει να υπερκεράσει τις κατάρες του γυναικείου πληθυσμού!

26,00 και ο Γιάννης Σπαλιάρας που όσο περνάνε οι μέρες στο παιχνίδι γίνεται και πιο συμπαθης, ενώ η Λάουρα με το 51,00 της δείχνει τόσο πιθανο να κερδίσει το Survivor όσο και το να κάνει τα 100 μέτρα σε χρόνο λιγότερο από 2 ημέρες.

Στα δικά μας τώρα πάλι, στο 1.727 η απόδοση να κερδίσουν οι «Διάσημοι» το reality και ένα ολοστρόγγυλο 2,00 να κερδίσουν οι «Μαχητές»!

Θα έχουμε θεματάκια εδώ, ωραίο bet!