O παραολυμπιονίκης λέει οτι ήταν πάνω σε άμυνα (pics)

Gazzetta team
O παραολυμπιονίκης λέει οτι ήταν πάνω σε άμυνα (pics)
Ανατρέπονται τα δεδομένα της δολοφονίας στο Μοσχάτο. Το θύμα δεν ήταν τελικά υπάλληλος του δράστη στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, αλλά ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στον Πειραιά και το όπλο ανήκε στον ίδιο.

Η ερωτική σχέση που είχε συνάψει ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, ήταν η αιτία για το στυγερό έγκλημα χθες το βράδυ στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από τις αρχές, όπως αναφέρει το protothema.gr, ο δράστης είπε κατά την ανάκριση πως διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, το οποίο ήρθε στο μαγαζί του για να του ζητήσει τον λόγο.

Ο δράστης, Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης

Το θύμα πήγε χθες το βράδυ οπλισμένος με πυροβόλο όπλο 22 χιλιοστών στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του παραολυμπιονίκη και ξεκίνησε ένα άγριος καβγάς. Τότε ο 47χρονος έβγαλε το όπλο και το έστρεψε κατά του 39χρονου.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με όσα έχει πει στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφόπλισε τον 47χρονο και πάνω στη συμπλοκή τον πυροβόλησε πέντε φορές. Στη συνέχεια είπε πως τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει και πήγε σπίτι του, περιμένοντας την αστυνομία.

Το θύμα, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του Παραολυμπιονίκη το βράδυ της Πέμπτης, λίγα τετράγωνα μακριά από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που έγινε το φονικό, ο 39χρονος έσπασε... «Εγώ τον σκότωσα, δεν το ήθελα, θόλωσε το μυαλό μου. Τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, ήρθε στο πρακτορείο με το πιστόλι και με απείλησε... Φοβήθηκα, άρπαξα το πιστόλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι. Στην συνέχεια τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είδα, αλλά έφυγα και έφτασα σπίτι μου».

Πηγή: koolnews.gr