Μια γυναίκα ήταν η αιτία για τον φόνο που έκανε ο Παραολυμπιονίκης

Gazzetta team
Μια γυναίκα ήταν η αιτία για τον φόνο που έκανε ο Παραολυμπιονίκης
Μια γυναίκα ήταν η αιτία του καβγά - Ο 39χρονος αθλητής πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του, όπως ομολόγησε.

Μια στυγερή δολοφονία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Δράστης ένας πασίγνωστος αθλητής που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα ένας υπάλληλος του ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Καμιά φορά τα σενάρια των ταινιών ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα της καθημερινότητας. Ενα ακόμα παράδειγμα η χθεσινή δολοφονία ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο ενός αθλητή ο οποίος κάθε άλλο παρά για άγρια ένστικτα του φημιζόταν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν λίγο μετά τις έντεκα χθες το βράδυ, όταν οι κάτοικοι των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος στο Μοσχάτο άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο. Κάποιοι από αυτούς... πετάχτηκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, ενώ ορισμένοι άλλοι βγήκαν στο δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν από πού προήρθε ο ήχος που τους έμοιαζε με πυροβολισμό. Λίγη ώρα αργότερα οδηγήθηκαν έξω από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου είχε κατεβασμένα τα ρολά. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Περιπολικά της άμεσης δράσης έφτασαν στο Μοσχάτο και αμέσως άνοιξαν την πόρτα του πρακτορείου. Μέσα εντόπισαν το σώμα ενός άντρα να κείτεται στο πάτωμα, καθώς είχε δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα δέχτηκε τη σφαίρα εξ επαφής.

Οι άντρες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα που πυροβολήθηκε μέσα στο πρακτορείο διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν τις εξελίξεις εμβρόντητοι, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ αμέσως έψαξαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν ότι ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες παραολυμπιονίκες στο αγώνισμα της κολύμβησης, ο οποίος μάλιστα έχει διακριθεί πολλές φορές με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας κατάφεραν να φτάσουν στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου Β. Τ και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να αφαιρέσει τη ζωή του 47χρονου υπαλλήλου του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φονικό πραγματοποιήθηκε για τα μάτια μια γυναίκας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες πριν το φονικό προηγήθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών με τις φωνές και τις βωμολοχίες τους να ακούγονται σε όλη τη γειτονία. Ο παραολυμπιονικης που συνελήφθη λίγο ώρα αργότερα από τη δολοφονία, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο άγριο φονικό.

Πηγή: protothema.gr