Η τρομοκρατημένη Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από τη Βουλή (vid)

Gazzetta team
Η τρομοκρατημένη Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από τη Βουλή (vid)
Τρομοκρατημένη η Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από τη Βουλή λίγα λεπτά αφού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί έξω από το κτίριο. Ένα video ντοκουμέντο έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί απομακρύνουν από τη Βουλή την πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Το σοκαριστικό video φέρνει στο φως η εφημερίδα Sun. Όλα έχουν καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν στο κτίριο της Βουλής. Μάλιστα, στο video, η φωνή του έχει αλλοιωθεί για να μην αναγνωρίζεται.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Το αυτοκίνητο της Τερέζα Μέι βρισκόταν παρκαρισμένο σχεδόν 100 μέτρα από την πύλη όπου ο 52χρονος "μοναχικός λύκος" Καλίντ Μασούντ, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 48χρονο αστυνομικό Κιθ Πάλμερ και επιχείρησε να εισβάλει στη Βουλή, αλλά δέχτηκε τα πυρά αστυνομικών.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας μοιάζει τρομοκρατημένη, σαστισμένη απ’ όσα συμβαίνουν και ενώ οι φρουροί της της φωνάζουν "μπείτε στο αυτοκίνητο πρωθυπουργέ", εκείνη χάνει για δευτερόλεπτα τον προσανατολισμό της και κατευθύνεται αλλού και όχι στην ασημί Τζάγκουαρ που την περιμένει για να την απομακρύνει από το σημείο της επίθεσης.


Πηγή: newsit.gr