52χρονος αρπαζε τα καντήλια από το νεκροταφείο της Πρέβεζας

Gazzetta team
52χρονος αρπαζε τα καντήλια από το νεκροταφείο της Πρέβεζας
Οι απανωτές κλοπές είχαν κινητοποιήσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής.

Μακάβριο τρόπο είχε βρει για να βγάζει «μεροκάματο» ένας 52χρονος «κυνηγός» χαλκού, που τρύπωνε μέσα στη νύχτα στον χώρο του Δημοτικού Νεκροταφείου της Πρέβεζας και ξήλωνε από τα μνήματα τα μπρούτζινα καντήλια και τα θυμιατά. Οι απανωτές κλοπές είχαν κινητοποιήσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής.

Έτσι, ο δράστης εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν από συναδέλφους τους της Τροχαίας ότι κάποιος τριγυρνούσε στο χώρο του νεκροταφείου και συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω. Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα κλεμμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν και ερευνάται από ποια μνήματα τα είχε αρπάξει. Ακόμη, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα του 52χρονου ως μέσο διάπραξης των κλοπών και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ένα μηχάνημα έργων της Δ.Ε.Η. λεηλάτησαν άγνωστοι που το βρήκαν σταθμευμένο στην Αμαλιάδα και ξήλωσαν από αυτό δύο μεγάλους συσσωρευτές συνολικής αξίας 300 ευρώ. Η κλοπή καταγγέλθηκε από τους υπεύθυνους της Επιχείρησης στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αμαλιάδας, που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.


Πηγή: protothema.gr