39χρονος στην Θεσσαλονίκη υποδυόταν τον προπονητή για να «ψαρεύει» ανήλικα αγόρια

Gazzetta team
39χρονος στην Θεσσαλονίκη υποδυόταν τον προπονητή για να «ψαρεύει» ανήλικα αγόρια
Κάτοικοι της Σταυρούπολης τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση και με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια...

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη από την είδηση ότι ένας 39χρονος που έμενε στην περιοχή υποδυόταν τον δάσκαλο του μπάσκετ προκειμένου να ασελγεί σε ανήλικα αγόρια.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση και με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια.

Ανυποψίαστα, μάλιστα, ορισμένα από τα παιδιά τον ακολουθούσαν μέχρι το σπίτι του καθώς η δράση του δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι χθες.

Χρειάστηκε να βρει το θάρρος το ένα από τα δύο αγόρια που επί επτά μήνες έζησε τη φρίκη στα χέρια του 39χρονου, προκειμένου η υπόθεση να αποκαλυφθεί.

Το σπίτι του 39χρονου, ο οποίος ζει με την 85χρονη θετή μητέρα του καθώς κατά πληροφορίες είναι υιοθετημένος, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το γήπεδο μπάσκετ.

Γείτονες λένε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία τον υπεραγαπά, δεν γνωρίζει ακόμα την πραγματική αιτία για την οποία οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της και συνέλαβαν τον 39χρονο καθώς εκείνη, πιστεύει ότι τσακώθηκε με δύο παιδιά και τα έβρισε.

Το δεύτερο πάθος του 39χρονου φέρεται να είναι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τζόγος καθώς όπως λένε κάτοικοι της περιοχής έπαιζε στοίχημα στα πρακτορεία της γειτονίας στα οποία ήταν θαμώνας.

Πλέον όλοι αναμένουν την απολογία του ενώπιον του ανακριτή στο γραφείο του οποίου αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή: protothema.gr