Η Ιnna υποψήφια στα ισπανικά βραβεία πορνό σε 3 κατηγορίες! (pics)

Gazzetta team
Η Ιnna υποψήφια στα ισπανικά βραβεία πορνό σε 3 κατηγορίες! (pics)
Η Ιnna Innaki ετοιμάζεται να σαρώσει στα βραβεία «ΕroAwards» στην Ισπανία! Δες πως μπορείς να την βοηθήσεις να ξεχωρίσεις στις τρεις κατηγορίες που είναι υποψήφια.

H Eλλάδα έχει μπει για τα καλά στα σαλόνια της Ευρωπαϊκής πορνογραφίας με περγαμηνές μέσα από την συνεργασία της Ιnnas με μεγάλες εταιρίες παραγωγής πορνό που διανέμουν παγκοσμίως τις ταινίες τους μέσα από τα δίκτυα που διαθέτουν, έχοντας ως αποτέλεσμα πριν μήνες η εθνική μας πορνοστάρ να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε διεθνή βραβεία πορνό και μάλιστα να αναδειχθεί νικήτρια σε 2 κατηγορίες, ως πρωτοεμφανιζόμενη στα DDF awards και παράλληλα κατακτώντας τον γενικό τίτλο ως η δημοφιλέστερη. Αυτό ήταν μόνο η αρχή για την σέξι πορνοστάρ μας.

Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποίησε γυρίσματα για νέες ταινίες στην Ισπανία, όπου όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις της και το παιχνίδι που μόνο εκείνη ξέρει να κάνει με τον φακό, αλλά οι παραγωγοί την πρότειναν και μπήκε ως υποψήφια σε 3 μάλιστα κατηγορίες στα Ευρωπαϊκή Βραβεία Πορνό «EroAwards».

Η ισπανική διοργανώτρια αρχή των βραβείων την επέλεξε να διαγωνιστεί στις κατηγορίες:

▪ “Best Porn Female”

▪ “Best Gym Body”

▪ “Hottest Ass Model”

H ψηφοφορία για την ανάδειξε τον νικητριών γίνεται μέσω on line ψηφοφορίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου και η τελετή βράβευσης θα γίνει στην Ισπανία (Lloret de mar) στο ξενοδοχείο «Ηawai».

Η Inna πλέον η μεγαλύτερη πορνοστάρ που έχει αναδείξει η χώρα μας έχει όλα τα φόντα για την κατάκτηση νέων διεθνών βραβείων πορνό όντας η μοναδική που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Η Inna χρειάζεται για ακόμα μία φορά την υποστήριξή μας έτσι ώστε η Ελλάδα να κατακτήσει μέσα από αυτή ακόμα περισσότερα διεθνή βραβεία. Έτσι λοιπόν σε αυτό τον σύνδεσμο μπαίνουμε στην σελίδα της Ιnnas στο επίσημο σάιτ των βραβείων «EroAwards».

Στο σάιτ στη σελίδα με την παρουσίαση της Innas πατάμε το κουμπί «VOTE» κάνουμε την εγγραφή μας και μας έρχεται mail. για την επικύρωση της Εγγραφής μας. Εν συνεχεία μέσα σε 30 λεπτά λαμβάνουμε mail. επιβεβαίωσης και link που μας εμφανίζει όλες τις κατηγορίες και εμείς απλά βάζουμε το όνομα τις «Innas Innaki» στις κατηγορίες με αύξοντα αριθμό 7, 14, 56 και καταχωρούμε την ψήφο μας και τις ευχές μας για την κατάκτηση των διεθνών βραβείων!

Πηγή: fightbook.gr