Survivor: Στο στόχαστρο των «Διάσημων» ο Αγγελόπουλος (vids)

Gazzetta team
Survivor: Στο στόχαστρο των «Διάσημων» ο Αγγελόπουλος (vids)
Τι συνέβη και διαταράσσεται η ηρεμία στην παραλία των «Διάσημων»

Ένα trailer κάνει από χτες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει σκηνές που θα παιχτούν στις οθόνες μας, πιθανόν στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor». Σε αυτό, οι «Διάσημοι» φαίνεται να ενοχλούνται από τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου, που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Πρώτη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να λέει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, φανερά εκνευρισμένη: «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αυτό!». Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στην κάμερα, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, τονίζει: «Ο Ντάνος είναι παιδί που θέλει να φαίνεται».

Στη συνέχεια η Σόφη Πασχάλη, δηλώνει στην κάμερα του «Survivor»: «Όταν ένας άνθρωπος δημιουργεί πολλές εντάσεις, ευθύνεται ο ίδιος!».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τονίζει ότι έφτασε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες, ενώ ο Στέλιος Χανταμοπάκης που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Αγγελόπουλο, ακούγεται να λεει: «Όχι να εμφανιζόμαστε σαν τις κατσαρίδες. Κατσαρίδες έχουν και τα πιο καινούργια σπίτια. Κάποια στιγμή βγαίνουν».

Ο καβγάς με τον Χανταμπάκη

Αίσθηση προκαλεί το πλάνο που δείχνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τραβάει ένα πιάτο με φαγητό από τα χέρια του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο παρουσιαστής και πρώην μοντέλο δείχνει να ξαφνιάζεται από την απότομη κίνηση του Ντάνου και τον κοιτάζει απορημένος.

Πηγή protothema.gr