Κάτοικοι της Κηφισιάς είναι αντίθετοι στο να μείνουν ορφανά προσφυγόπουλα στην περιοχή!

Gazzetta team
Κάτοικοι της Κηφισιάς είναι αντίθετοι στο να μείνουν ορφανά προσφυγόπουλα στην περιοχή!
H σχιζοφρένεια που υπάρχει σε αυτό τον τόπο δε σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει.

Σειρά στο γαϊτανάκι... βλακείας ήρθαν να πάρουν κάπου 50 κάτοικοι της Κηφισιάς, μαζί και κάποιοι εκπρόσωποι συλλόγων του δήμου έβγαλαν ψήφισμα στο οποίο δηλώνουν αντίθετοι στο να μείνουν στην περιοχή 15-100 ορφανά προσφυγόπουλα.

Να σημειωθεί εδώ ότι μια τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη σε επίπεδο κυβέρνησης, Περιφέρειας ή Δήμου. Κι επειδή μπορούμε να σχολιάσουμε διάφορα κακεντρεχή και να μη μας πιστεύετε, ας ανατρέξουμε στην αιτιολόγηση του ψηφίσματος όπως την αναφέρει το kifisianews.gr, συγκεκριμένα για το ότι τα παιδιά των προσφύγων δεν πρέπει να πάνε σχολείο μαζί με τα κηφισιωτάκια:

«…τα παιδιά αυτά, τα οποία επειδή έχουν ζήσει πόλεμο, έχουν γίνει άγρια και κακά.» και «υπάρχει ο κίνδυνος ότι τα παιδιά αυτά θα τριγυρίζουν κλέβοντας στα μαγαζιά της Κηφισιάς.»!

Όπως βλέπετε υπάρχει έντονος προβληματισμός στη γνωστή γειτονιά ότι μπορεί να υποβαθμιστεί η περιοχή και να μη θέλει κανείς πια να αγοράσει σπίτι με ελικοδρόμιο.

Έτσι λοιπόν οργανώθηκε η συνάντηση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πολιτείας πριν μια βδομάδα (6/3), για να γίνει συζήτηση και να μαζευτούν υπογραφές προκειμένου το θέμα να φτάσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Οπαδοί της θεωρίας ότι στην Κηφισιά πρέπει να πάνε σχολείο μόνο παιδιά που κάνουν snowboard KAI μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος από τον συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» και ο Γιάννης Καπάτσος από την «Ελληνική Αυγή». Να σημειωθεί εδώ πως οι περισσότεροι υπέγραψαν, αλλά ένας Φραντσέσκο Βιανέλλο, εκπρόσωπος του συλλόγου Φίλων της Μουσικής (πόσο κηφισιώτικο ακούγεται αυτό), αρνήθηκε να υπογράψει.

Τουλάχιστον θα μας λυπηθούν και (μάλλον) δε θα ακούσουμε ότι τους παίρνουν τις δουλειές.

Πηγή: luben.tv