Τα τρία οδυνηρά τατού της Τζολί! (pics)

Gazzetta team
Τα τρία οδυνηρά τατού της Τζολί! (pics)
Ο Ταϊλανδός Ajarn Noo Kanpai, πρώην μοναχός και νυν διάσημος δερματοστίκτης, ταξίδεψε από την Μπανγκόγκ στην Καμπότζη, μόνο και μόνο για να… χαράξει ολόκληρη την πλάτη της πελάτισσάς του, Αντζελίνας Τζολί.

Ο καλλιτέχνης, που δημιουργεί τατουάζ χρησιμοποιώντας χειρουργικές βελόνες και όχι το συνηθισμένο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοί του, κάνει μοναδική δουλειά, καθώς όλα τα σχέδια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, όμως η διαδικασία είναι πολύ πιο επίπονη απ’ ότι στα κανονικά τατουάζ.

Ο Kanpai ζωγράφισε τρία τατουάζ στην πλάτη της 41χρονης σταρ, ενώ σχεδίασε και ένα βουδιστικό σύμβολο στο στομάχι του Μπραντ Πιτ, τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν το ζευγάρι αποφασίσει να βάλει τέλος στο γάμο του.

Μάλιστα, το ένα τατουάζ της συμβολίζει ένα ξόρκι, ενώ τα άλλα δύο είναι αφιερωμένα στον Μπραντ Πιτ, κάτι που πλέον φαντάζει ειρωνικό.

Όμως τότε, που εκείνη σκηνοθετούσε μία ταινία στην Καμπότζη και ο Μπραντ βρισκόταν στο πλευρό της, τίποτα δεν προμήνυε το άσχημο διαζύγιο που θα ακολουθούσε και η Τζολί ήθελε να σφραγίσει την αιώνια δέσμευσή της προς τον ηθοποιό με μελάνι, ώστε να δεθούν ακόμη περισσότερο.

Κάθε τατουάζ από τον μετρ του είδους κοστίζει χιλιάδες δολάρια λόγω της πρωτότυπης τεχνικής και υποτίθεται ότι όλα τα σχέδια του προφυλάσσουν από το κακό και προστατεύουν όποιον τα έχει.

Όπως αποδείχθηκε όμως, αυτό δε συνέβη στην περίπτωση της Αντζελίνα.

Πηγή: topontiki.gr