Μιλούσε στο BBC και μπήκαν στο δωμάτιο μια πιτσιρίκα, ένα μωρό και μια γυναίκα! (vid)

Gazzetta team
Μιλούσε στο BBC και μπήκαν στο δωμάτιο μια πιτσιρίκα, ένα μωρό και μια γυναίκα! (vid)
Τι μπορεί να πάει στραβά σε μία ζωντανή σύνδεση; Σίγουρα διάφορα πράγματα, τα οποία συχνά οι παρουσιαστές καλύπτουν με το αμήχανο «συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές».

Τι γίνεται, όμως, εάν αυτό συμβεί στην περίπτωση που τα δύο πιτσιρίκια του καλεσμένου μπουκάρουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στο δωμάτιο και το πλάνο και ακολουθεί αλαφιασμένη η νταντά;

Το στιγμιότυπο, με πρωταγωνιστή τον καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι και τα δύο παιδιά του, ήταν το λιγότερο απολαυστικό. Ο καθηγητής, ο οποίος ειδικεύεται στην ασιατική πολιτική και ανέλυε τις εξελίξεις με την παραίτηση της προέδρου της Νότιας Κορέας για σκάνδαλο διαφθοράς, έδινε συνέντευξη μέσω Skype στο BBC. Ώσπου στο δωμάτιο εισέβαλε γεμάτη διάθεση για παιχνίδι η κόρη του και ακολούθησε το μωρό του, σε μία στράτα.

Ο ίδιος χαμογέλασε, αλλά άφθονο γέλιο βγάζει η αντίδραση της νταντάς, η οποία έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και τρέχει αλαφιασμένη σε σημείο που... σπινιάρει μπαίνοντας στο δωμάτιο, για να αρπάξει τα παιδιά και να φύγουν από το πλάνο.

Το «κακό», όμως, είχε ήδη γίνει...

Πηγή: Koolnews.gr