Survivor: Πρωτοφανές «θάψιμο» στη Λάουρα Νάργες! «Με τον κώ… τον τόσο»! (vid)

Gazzetta team
Survivor: Πρωτοφανές «θάψιμο» στη Λάουρα Νάργες! «Με τον κώ… τον τόσο»! (vid)
«Η Λάουρα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και η Σόφη είναι πολύ μεγαλύτερή μου. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να τις κερδίζω και τις δύο»!

Η ήττα στον αγώνα για το έπαθλο φαγητού στο Survivor προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στους Μαχητές. Εκτός από εκνευρισμό, όμως, άνοιξε και τα στόματα των παικτών. Το τι είπαν για τους αντίπαλους Διάσημους, δεν περιγράφεται. Η Λάουρα Νάργες, η Σόφη Πασχάλη και ο Κώστας Κοκκινάκης δέχτηκαν πολλές… φτυαριές!

Η personal trainer Ειρήνη Κολιδά δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάνει από τη Λάουρα Νάργες και τη Σόφη Πασχάλη. «Θεωρώ αδιανόητο για μένα να με κερδίζει η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη! Όχι ότι τις θίγω σαν προσωπικότητες και σαν άτομα, απλά επειδή η Λάουρα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και η Σόφη είναι πολύ μεγαλύτερή μου, θεωρώ ότι θα έπρεπε να τις κερδίζω και τις δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης έξαλλος και περιγραφικός πέρα από το αναμενόμενο: «Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ο τον τόσο να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor»!

Πηγή: zappit.gr