Η ζωή του Ερντογάν έγινε… ταινία (pics & vids)

Gazzetta team
Η ζωή του Ερντογάν έγινε… ταινία (pics & vids)
Μπορεί η Τουρκία να βρίσκεται σε προεκλογικό «πυρετό» εξαιτίας του επικείμενου δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, ωστόσο φαίνεται πως οι Τούρκοι πολίτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με… εκπαιδευτικό τρόπο λίγες εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες κάλπες.

Αυτό γιατί βγαίνει στους κινηματογράφους της χώρας μια ταινία με θέμα τη ζωή του Ερντογάν, με τον τίτλο «Reis».

Μάλιστα, η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα γενεθλίων του Προέδρου της Τουρκίας. Όπως έγινε γνωστό από τον σκηνοθέτη της ταινίας Χουνταβερντί Γιαβούζ η ταινία πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται από αύριο τους τουρκικούς κινηματογράφους.

Η ταινία που χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί λόγω προβλημάτων στην χρηματοδότηση, περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Ερντογάν όσο μεγάλωνε, όπως και στα χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος Κωνσταντινούπολης με επίκεντρο την δίωξή του από τις αρχές λόγω της απαγγελίας ποιήματος που θεωρήθηκε πως ήταν κατά της κοσμικότητας του κράτους.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η εν ζωή αγιοποίηση του Ερντογάν συνεχίζεται και έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο: την ώρα που οι δημοσκοπήσεις υπερ του «ναι» στο δημοψήφισμα είναι συγκεχυμένες

Πηγή: topontiki.gr