Ένα 16χρονο κορίτσι πίσω από το τέλος του Μίλο Γιαννόπουλου

Gazzetta team
Ένα 16χρονο κορίτσι πίσω από το τέλος του Μίλο Γιαννόπουλου
Η έφηβη δέχεται απειλές από υποστηρικτές του ακροδεξιού.

Μια 16χρονη από τον Καναδά είναι ο άνθρωπος που κατάφερε και «γκρέμισε» την καριέρα του ακροδεξιού Μίλο Γιαννόπουλου.

Η Τζούλια από τον Καναδά είναι το κορίτσι που εντόπισε και έφερε στο προσκήνιο τις εμπρηστικές και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γιαννόπουλου περί παιδοφιλίας.

Οι δηλώσεις αυτές ζημίωσαν πολιτικά και οικονομικά τον Έλληνα… κλώνο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δέχτηκε σφοδρή κριτική για τις απόψεις που εξέφρασε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η Τζούλια, το πλήρες όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα λόγω απειλών που δέχεται από τους υποστηρικτές του Γιαννόπουλου, θυμόταν πάντα ότι οι δηλώσεις αυτές την είχαν σοκάρει.

Έτσι, μόλις ενημερώθηκε ότι ο Γιαννόπουλος θα μιλήσει στο Συνέδριο Πολιτικής Δράσης των Αμερικανών Συντηρητικών αποφάσισε να εντοπίσει το ηχητικό και να το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω διαδικτύου.

Η ίδια έδωσε το κλιπ στο μπλογκ Reagan Battalion και μετά από προσπάθεια έπεισε τους ιδιοκτήτες του να το δημοσιεύσουν.

Η 16χρονη ελπίζει τώρα ότι το… πάθημα του Γιαννόπουλου θα γίνει μάθημα για τα υπόλοιπα μέλη του κινήματος alt-right. «Δεν μπορείς συνέχεια να αναζητάς εχθρούς για να τους κουνήσεις το δάχτυλο και να τους επιτεθείς. Κάποια στιγμή πρέπει να υποστηρίξεις και εσύ κάτι» είπε η έφηβη, μιλώντας στο VOX.

H μητέρα της Τζούλια, μιλώντας στο ίδιο μέσο, είπε ότι η οικογένεια είναι συντηρητική αλλά στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα όταν ο «ο πορτοκαλί Ιούλιος Καίσαρας κέρδισε τις εκλογές στις ΗΠΑ».

Σε δηλώσεις του που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο ελληνικής καταγωγής Γιαννόπουλος επιδοκίμασε τις σεξουαλικές επαφές «νεαρών αγοριών» με μεγαλύτερους άνδρες.

Ακολούθησε διαδικτυακή κατακραυγή, με τους συντηρητικούς από τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις.

Παρότι ο ακροδεξιός έσπευσε να τα… μαζέψει μέσω ανάρτησης στο Facebook, δεν έπεισε και οι υπεύθυνοι του συνεδρίου της Αμερικανικής Ένωσης Συντηρητικών ακύρωσαν την ομιλία του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ακύρωσε χτες το βράδυ την έκδοση της αυτοβιογραφίας του Μίλο Γιαννόπουλου.

«Μετά από προσεκτική μελέτη οι Simon & Schuster και οι εκδόσεις Threshold ακύρωσαν την έκδοση του 'Επικίνδυνος από τον Μίλο Γιαννόπουλος» ανέφερε ο οίκος.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ελληνικής καταγωγής ακροδεξιός ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook «Έχω περάσει και χειρότερα. Δεν θα με νικήσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ο οίκος είχε καταβάλει προκαταβολικά το ποσό των 250.000 δολαρίων στον Γιαννόπουλο για την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου.

Πηγή: newbeast.gr