Η Μαριάννα Καλέργη αποκαλύπτει τα παρασκήνια του Survivor (vids)

Gazzetta team
Η Μαριάννα Καλέργη αποκαλύπτει τα παρασκήνια του Survivor (vids)
Όταν κλείνουν οι κάμερες βγαίνουν διαφορετικές προσωπικότητες - Βραβείο υποκρισίας θα έπρεπε να δοθεί στον Χανταμπάκη - Γιατί τσακώθηκε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Για όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν οι τηλεθεατές σχετικά με το Survivor και τα παρασκήνια πίσω από τις κάμερες μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα η Μαριάννα Καλέργη, η πρώτη παίχτρια των Διασήμων που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Αρχικά αποκάλυψε ότι «με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή ότι θα μπω στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αύριο φεύγω».

Μιλώντας για το στόχο της είπε ότι «ήθελα να με γνωρίσουν ως Μαριάννα, ως άνθρωπο. Αλλά αυτό δεν συνέβη γιατί οι κάμερες κόβουν πράγματα. Εγώ έδωσα 10 συνεντεύξεις και έπαιξαν τις 3. Όταν κλείνουν οι κάμερες βγαίνουν διαφορετικές προσωπικότητες» προσθέτοντας ότι «θέλουν να προωθήσουν κάποιους μέσα στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Σπαλιάρα, για τον οποίο είπε ότι «προσπαθεί πάρα πολύ», αλλά και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου ότι «έχει εξελιχθεί». Μιλώντας για τον τσακωμό που είχαν είπε ότι «η Ειρήνη δεν προσεγγίζεται εύκολα, αλλά αν σου ανοίξει την ψυχή της βλέπεις ότι έχει ευαισθησίες». Συνεχίζοντας για τον τσακωμό εξήγησε ότι προκλήθηκε από την αντίδρασή της ίδιας επειδή δεν τους είχαν δώσει τα κατάλληλα παπούτσια για τις δοκιμασίες: «Δεν το έκανε για να φανεί και αν το είπα, το παίρνω πίσω. Φοβήθηκε. Απορώ, πάντως, πώς κρατήθηκα, γιατί είμαι άνθρωπος που αν μου κάνεις κίνηση, θα απαντήσω» κατέληξε για το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια «υπάρχουν κλίκες στους Διάσημους. Αυτοί που μιλάνε και στηρίζουν ο ένας τον άλλο είναι η Ειρήνη, ο Στέλιος, ο Λάμπρος και η Σόφη» ενώ μιλώντας για τον τσακωμό Σπαλιάρα-Παπαδοπούλου είπε ότι έγινε από την πείνα γιατί «εκεί η πείνα είναι στο 97%».


Κληθείσα να προβλέψει τους νικητές είπε ότι από τους Μαχητές βλέπει τον Μάριο από την Κύπρο και από τους Διάσημους την Ειρήνη Παπαδοπούλου «αν κρατήσει τα κιλά της» και τον Γιώργο Αγγελόπουλο «γιατί έχει δύναμη και αντοχή». «Δεν βλέπω τον Σπαλιάρα για νικητή γιατί έχει δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα. Ο Γιάννης κερδίζει στο θέμα του χαρακτήρα. Αυτοί που κρατάνε τον χαρακτήρα τους εκεί μέσα θα πρέπει να πάρουν βραβείο. Αντίθετα άνδρας από τους διάσημους θα έπρεπε να πάρει βραβείο υποκρισίας» είπε η Μαριάννα.

Στην ερώτηση «τον Στέλιο λες;» απάντησε αρχικά με σιωπή και στη συνέχεια ότι «κάνει ορισμένα πράγματα υπερβολικά». «Θεωρώ ότι θέλει να φαίνεται σε όλα καλός» πρόσθεσε.

«Γενικά οι άντρες γκρινιάζουν πιο πολύ και όχι οι γυναίκες μέσα στο παιχνίδι» είπε ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ζευγάρι ενώ αντίθετα είπε ότι έχει υπάρξει ερωτική σχέση ανάμεσα σε παίχτες των Μαχητών.


Κάποιοι πήγαν στο Survivor για το έπαθλο και όχι για την ομάδα, αλλά ο κόσμος βλέπει και κάποια στιγμή οι μάσκες θα πέσουν, είπε η Μαριάννα ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου απέναντί της πριν φύγει από το παιχνίδι λέγοντας ότι «δεν έλαβαν υπόψη τους ότι είμαι άρρωστη».

Μιλώντας για τον Ορέστη από τους Μαχητές είπε ότι έχει έπαρση προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα φαινόταν από την αρχή ότι δεν είναι ενωμένη. Αντίθετο παράδειγμα είναι ο Μπο που σίγουρα πεινάει, αλλά κρατάει τις ισορροπίες στους Διάσημους.

«Τις πρώτες ημέρες έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα είχε γεμίσει το πρόσωπο μου γωνίες. Αλλα ήμουν πολύ άτυχη με τον καιρό, γιατί έβρεχε πολύ τις πρώτες ημέρες που ήμουν εκεί» είπε για το διάστημα που βρέθηκε στο παιχνίδι.

Αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει με την Ορθούλα Παπαδάκου για συμβουλές και της είχε πει να μην πίνει το χυμό καρύδας.

Σχολιάζοντας το επεισόδιο του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Γουίλι, τον τελευταίο παίχτη των Μαχητών είπε ότι η αντίδραση του διάσημου παίχτη ήταν υπερβολική.

Για την κόντρα του Πάνου με τον Κώστα από τους Μαχητές μίλησε για «λάθος τρόπο» του πρώτου, αλλά πρόσθεσε ότι είναι καλό παιδί.

Για τον γυμνισμό του Χρανιώτη είπε ότι «είναι ο τρόπος του να αντιμετωπίσει τα πράγματα».

Κλείνοντας είπε ότι μου λείπουν οι δοκιμασίες «αλλά δεν θα ξαπήγαινα λόγω της προσποίησης μπροστά στις κάμερες».


Πηγή: protothema.gr