Εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ! Άστραψαν με το σκίσιμο τα φλας (pics & vids)

Gazzetta team
Εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ! Άστραψαν με το σκίσιμο τα φλας (pics & vids)
Η εμφάνιση της Μελάνια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο αμερικανικό Κογκρέσο έκλεψε τις εντυπώσεις, με τα φλας των φωτογράφων να απαθανατίζουν το μεγάλο σκίσιμο στη φούστα της Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το εντυπωσιακό σύνολο με παγιέτες που επέλεξε η Μελάνια Τραμπ για την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο ανέρχεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Michael Kors, στα 9.590 δολάρια. Συγκεκριμένα το σακάκι κοστίζει 4.995 δολάρια και η φούστα 4.595 δολάρια χωρίς τον φπα!

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής που άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές προτιμά να φορά ρούχα κυρίως Αμερικανών σχεδιαστών ακολουθώντας τη φιλοσοφία του συζύγου της και προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής "Πρώτα η Αμερική".

Εκτός από τα ρούχα του Michael Kors που επέλεξε για την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, επιλέγει συνήθως ρούχα των Calvin Klein και Ralph Lauren. Αυτή η εκδήλωση ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και την επίσκεψη του Ιάπωνα πρωθυπουργού Shinzo Abe και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu.

Η Μελάνια Τραμπ έχει κρατήσει χαμηλότερο προφίλ από τις Πρώτες Κυρίες στο παρελθόν, επιλέγοντας να μείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι ο μικρός γιος τους Μπάρον να τελειώσει το σχολείο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι οι παγιέτες δεν ήταν κατάλληλη επιλογή για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, με άλλους βέβαια να υπερασπίζονται και να εγκρίνουν το φανταχτερό σύνολο που επέλεξε από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Michael Kors η Μελάνια Τραμπ.



Πηγή: newsit.gr