Καταιγίδα Doris: 80χρονος καταπλακώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο από δέντρο

Gazzetta team
Καταιγίδα Doris: 80χρονος καταπλακώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο από δέντρο
Τρία θύματα ο μέχρι τώρα απολογισμός - Καθόταν στη θέση του συνοδηγού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από την Πέμπτη.

Τρίτο θύμα μετράει η Βρετανία από την καταιγίδα Doris που σαρώνει το Νησί τις τελευταίες ημέρες. Οι ισχυρότατοι άνεμοι προκάλεσαν την πτώση ενός μεγάλου δέντρου πάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο, όπου βρίσκονταν δύο ηλικιωμένοι άνδρες.

Ο 80χρονος άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα. Το συμβάν καταγράφηκε την Πέμπτη. Όλες αυτές τις ημέρες οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε, με συνέπεια να καταλήξει νωρίς τη Δευτέρα.

Ο 80χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο στην περιοχή Church Stretton, στο Shropshire, όταν το ύψους 30 μέτρων δέντρο κατάπεσε στην οροφή, συνθλίβοντας τις λαμαρίνες και τον ίδιο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο Royal Stoke University, όπου νοσηλευόταν μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος Βρετανός βρισκόταν στη θέση τουν συνοδηγού, ενώ στο τιμόνι καθόταν ένας 75χρονος φίλος του. Στο όχημα βρισκόταν και μία γυναίκα, η οποία καθόταν στις πίσω θέσεις και δεν υπέστη το παραμικρό. Ο δε οδηγός υπέστη κάκωση στο σβέρκο και έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή.

Τις προηγούμενες ημέρες άλλα δύο άτομα σκοτώθηκαν εξαιτίας της καταιγίδας Doris. Πρόκειται για τον 29χρονο Τάνι Μάρτιν, ο οποίος εργαζόταν σε Πανεπιστήμιο και τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από τον αέρα και προσέκρουσε με το κεφάλι σε ξύλινο κάθισμα. Επίσης, μία 32χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της όταν ο δυνατός άνεμος παρέσυρε δομικά υλικά, τα οποία τη χτύπησαν στο κεφάλι.

Πηγή: protothema.gr