Μοντέλο εξοργίστηκε και χαστούκισε on air παρουσιαστή με… μακρύ χέρι (vid)

Gazzetta team
Μοντέλο εξοργίστηκε και χαστούκισε on air παρουσιαστή με… μακρύ χέρι (vid)
Δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις της και το πλήρωσε.

Εκτός εαυτού βγήκε ένα μοντέλο στη Βραζιλία όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής στην οποία εμφανιζόταν έγινε πιο περιγραφικός απ' όσο χρειαζόταν ενώ έδειχνε πώς απλώνουμε το αντιηλιακό. Η εντυπωσιακή Rayssa Teixeiro Melo,που έχει μεγάλη απήχηση στα social media με τις φωτογραφίες των καμπυλωτών οπισθίων της, προειδοποίησε τον παρουσιαστή να μείνει μακριά από την περιοχή αυτή, την ώρα που της έβαζε αντιηλιακό.

Όταν εκείνος δεν φάνηκε να καταλαβαίνει τι του έλεγε τον άρπαξε από τον καρπό και του είπε:«Όχι, αυτά είναι τα οπίσθιά μου! Το ξέρεις αυτό το μέρος, τον πισινό;» ενώ οι άλλοι δύο παρουσιαστές κοιτούσαν αμήχανα.

Φαίνεται, όπως γράφει η Daily Mail, πως ο άνδρας τη ρώτησε αν μπορούσε να βάλει λίγο ακόμα αντιηλιακό στο πόδι της και της έπιασε κουβέντα νομίζοντας πως έτσι θα την ηρεμήσει. Και πάλι όμως το χέρι του πήγε πιο μακριά από όσο θα έπρεπε κι αυτό το πλήρωσε με ένα ηχηρό χαστούκι.

Τελικά η Rayssa τον αποκάλεσε διάφορα επίθετα και αποχώρησε από το στούντιο. Πριν φύγει του πέταξε και μερικά αντικείμενα από το τραπέζι και απείλησε να τον ξαναχτυπήσει.

bra01bra02BRA03



Πηγή: newsbeast.gr