Σωματέμπορος συνελήφθη με ένταλμα στα Ιωάννινα

Gazzetta team
Σωματέμπορος συνελήφθη με ένταλμα στα Ιωάννινα
Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης.

Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για το αδίκημα της σωματεμπορίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός 40χρονου Έλληνα, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση ώσπου να δικαστεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης στα Ιωάννινα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή να προφυλακιστεί στις φυλακές Σταυρακίου.

*** Ποινή φυλάκισης δυο ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για παράλειψη της υποβολής περιουσιακής κατάστασης κατά εξακολούθηση εκκρεμούσε σε βάρος ενός 57χρονου Έλληνα, μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στην Κατερίνη και τον συνέλαβαν.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Αλβανός, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με συνολική ποινή φυλάκισης 60 ημερών.

Πηγή: protothema.gr