50χρονος σε αμόκ έκαψε τα Ι.Χ. συγγενών του και «γάζωσε» το σπίτι τους

Gazzetta team
50χρονος σε αμόκ έκαψε τα Ι.Χ. συγγενών του και «γάζωσε» το σπίτι τους
Δείτε φωτογραφίες - Στο σπίτι βρίσκονταν ένας 47χρονος συγγενής του με τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τη μητέρα του.

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 50χρονος και ξέσπασε με φωτιές και πυροβολισμούς εναντίον συγγενικών του προσώπων στην Οιχαλία Τρικάλων, για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη παρά τη σύλληψή του.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ο δράστης, που είναι κάτοικος της περιοχής, περιέλουσε αρχικά με βενζίνη τα δυο αυτοκίνητα ενός 47χρονου συγγενή του, έβαλε φωτιά και στη συνέχεια άνοιξε πυρ με μια κυνηγετική καραμπίνα σημαδεύοντας την πόρτα και τα παράθυρα του σπιτιού του, τρομοκρατώντας την 42χρονη σύζυγό του, τα τρία παιδιά τους και την 75χρονη μητέρα του, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα.

Η οικογένεια ειδοποίησε την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Φαρκαδόνας οι οποίοι αφόπλισαν τον 50χρονο, ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς τα οχήματα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό, οπλοχρησία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης. Μαζί του παραπέμφθηκε και ένας 51χρονος συγγενής του στον οποίο ανήκει το όπλο που χρησιμοποίησε και συνελήφθη.









Φωτογραφίες: Oichalia news


Πηγή: protothema.gr