Και οι… μάγοι στον αγώνα κατά του Τραμπ – Έκαναν ομαδικό ξόρκι να τυφλωθεί (pics& vid)

Gazzetta team
Και οι… μάγοι στον αγώνα κατά του Τραμπ – Έκαναν ομαδικό ξόρκι να τυφλωθεί (pics& vid)
Οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του Ντόναλντ Τραμπ έχουν την πεποίθηση πως θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμα τέσσερα χρόνια για να τον δουν να εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο.

Αλλά οι μάγοι και οι μάγισσες των ΗΠΑ – οι γνωστοί Γουΐκανς - φαίνεται να κάνουν πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Οι Γουΐκανς, λοιπόν, των ΗΠΑ «μαζεύτηκαν» τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και έκαναν ένα… κοινό ξόρκι στον Τραμπ. Το ξόρκι έχει ως στόχο να διώξει τον Τραμπ από το Οβάλ Γραφείο.

Μάλιστα, το αντίστοιχο event page στο Facebook συγκέντρωσε περισσότερα από 10,500 likes και έφερε το hastag #magicresistance (μαγική αντίσταση).

Φαίνεται λοιπόν πως οι Γουΐκανς των ΗΠΑ πήραν στα σοβαρά τα σχόλια πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας σύγχρονος… Λόρδος Βόλντεμορτ και έτσι έβαλαν μπροστά τα μαγικά τους ώστε να απαλλαγεί ο κόσμος από αυτόν.

Όπως αναφέρει το BBC ο συγγραφέας Μάικλ Χιούζ, δημοσίευσε μια εκδοχή του ξορκιού αυτού στο ίντερνετ, λέγοντας πως υπάρχουν αρκετέςς εκδοχές του ξορκιού αυτού σε ιδιωτικές ομάδες μαγείας.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε, το ξόρκι περιλαμβάνει ένα πορτοκαλί κερί, μια μη κολακευτική φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμ και μια κάρτα ταρώ με την απεικόνιση του Πύργου.

Οι Γουΐκανς, έχουν την οδηγία να γράψουν το όνομα του Αμερικανού Προέδρου πάνω στο κερί χρησιμοποιώντας μια βελόνα, να πουν δυνατά το ξόρκι το οποίο περιέχει τις λέξεις «σε τυφλώνω, σε απολύω» και στη συνέχεια να κάψουν την φωτογραφία στη φλόγα του κεριού.

Όπως αναφέρει ο Χιουζ, από το ξόρκι δεν γλυτώνουν ούτε οι υποστηρικτές του Τραμπ οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «κακόβουλες γλώσσες ».


Πηγή: topontiki.gr