Ρημάζουν καθημερινά τα αντλιοστάσια στην Ηλεία

Gazzetta team
Ρημάζουν καθημερινά τα αντλιοστάσια στην Ηλεία
Σε επιφυλακή οι αρχές για κλοπές σε αντλιοστάσια του Κάμπου Ηλείας - Τεράστια η οικονομική ζημιά του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην διοίκηση του Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Πηνειού – Αλφειού, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος, Νίκος Φάμελος, περιπτώσεις κλοπών που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες σε αντλιοστάσια του Κάμπου της Ηλείας.

Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, οι άγνωστοι δράστες έχουν αφαιρέσει κάθε τι που υπήρχε μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να προκαλούν τεράστια οικονομική ζημιά στον Οργανισμό.

Με αφορμή τις κλοπές που έχουν σημειωθεί ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, Νίκος Φάμελος, σε επικοινωνία που είχε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας, Κώστα Στεφανόπουλο, ζήτησε να ενταθούν οι περιπολίες στα σημεία όπου έχουν διαπιστωθεί αντίστοιχα φαινόμενα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αστυνομικοί, των τμημάτων της ευρύτερης περιοχής με εντολή του κ. Στεφανόπουλου, «χτενίζουν» τις περιοχές του Κάμπου, προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές ενώ ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε στοιχείο για να φτάσουν στους δράστες.

Να σημειωθεί ότι οι κλοπές στα αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ στον Κάμπο, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του Οργανισμού, ο οποίος με ίδια μέσα προσπαθεί να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν παρουσιασθεί εξαιτίας της αφαίρεσης αντικειμένων που χρησιμοποιούνται για την λειτουργία των συγκεκριμένων αντλιοστασίων.

Ακόμα μια απόπειρα κλοπής, παρατηρήθηκε και χθες σε αντλιοστάσιο του Κάμπου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», με τους άγνωστους δράστες να μην φτάνουν τελικά στον στόχο τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Πηγή: patrisnews.com